Magazin

Survivor son dokunulmazlık oyununu kim kaybetti? 2. Eleme adayı kim oldu? Survivor son dokunulmazlık oyununu kim kaybetti? 2. Eleme adayı kim oldu? Her hafta büyük mücadelelere sahne olan Survivor'da sona doğru adım adım gidiliyor. Her bölüm yaşananların merakla beklenildiği programda eleme adayları seçilmeye devam ediliyor.
Nihal Candan sağlık durumu nasıl, kaç kiloya düştü, anoreksiya mı oldu? Nihal Candan sağlık durumu nasıl, kaç kiloya düştü, anoreksiya mı oldu? Magazinin gündemin tutuklu bulunan Bahar - Nihal Candan kardeşler bulunuyor. İşte Benim Stilim ve Survivor yarışmalarında adını duyuran sosyal medya fenomeni Nihal Candan, dolandırıcılık ve kara para aklama suçlamasıyla tutuklanmıştı. Anoreksiyaya yakalandığı belirtilen Nihal Candan'ın kilo verdiği ifade edilirken sağlık durumu sorgulanan konular arasında yer aldı.
Şevket Çoruh Arka Sokaklara geri döndü! Şevket Çoruh Arka Sokaklara geri döndü! Şu anda Türkiye'nin en uzun süredir devam eden dizisi unvanını açık ara elinde bulunduran Arka Sokaklarda heyecan verici bir gelişme yaşandı. Geçtiğimiz yıllarda diziden ayrılan Çoruh diziye yeniden dahil oldu.
Acun Ilıcalı acil durum konseyini duyurdu! O isim kırmızı takımdaki arkadaşlarına veda etti Acun Ilıcalı acil durum konseyini duyurdu! O isim kırmızı takımdaki arkadaşlarına veda etti Survivor All Star'ın bu akşam yayımlanan bölümünde Acun Ilıcalı, yarışmacılar için acil durum konseyi düzenledi. Bu konseydi bir yarışmacı kırmızı takıma veda etti.
Survivor 2024 elenen isim belli oldu! Eleme sonrası kavga çıktı Survivor 2024 elenen isim belli oldu! Eleme sonrası kavga çıktı Survivor All Star 2024 yarışmasında haftalar geçtikçe gerginlik artmaya devam ediyor. Günlerdir adada zor şartlar altında yaşayan yarışmacılar zaman zaman birbirleri ile sert anlar yaşıyor. Son yaşanan eleme oyununda da benzer anlar yaşandı.
Hasan Can Kaya kaza mı geçirdi? Hasan Can kaya apar topar ameliyata alındı Hasan Can Kaya kaza mı geçirdi? Hasan Can kaya apar topar ameliyata alındı Son dönemin yükselen komedyenlerinden Hasan Can Kaya'dan gelen haber hayranlarını endişelendirdi. Kaya'nın sağlık durumu kısa sürede günün en çok merak edilen konular arasında yer aldı.
Survivor 2024 eleme adayı kimler oldu? İki isim birden seçildi Survivor 2024 eleme adayı kimler oldu? İki isim birden seçildi Heyecan dolu yarışmalara sahne olan Survivor'da birleşme partisi öncesi elemelerde hızlanma yaşandı. Bundan dolayı son bölümde 2 eleme adayı seçildi.
Dilan ve Engin Polat davasında yeni gelişme! Polat çifti için tahliye kararı geldi Dilan ve Engin Polat davasında yeni gelişme! Polat çifti için tahliye kararı geldi Sosyal medyada lüks yaşantıları ve güzellik merkezi markaları ile akıllarda yer edinen Polat çiftçi Kasım ayında tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. İki isim hakkında yeni bir karar daha açıklandı.
Survivor'da kim elendi? Birleşme partisi öncesi adaya son veda Survivor'da kim elendi? Birleşme partisi öncesi adaya son veda Aylardır devam eden yarışmada sona adım adım yaklaşılıyor. Oynanan eleme oyunları sonrası yarışmadan elenen bir isim belli oldu.
Survivor Eleme adayları belli oldu mu? Survivor 2024 dokunulmazlığı kim kazandı? Survivor Eleme adayları belli oldu mu? Survivor 2024 dokunulmazlığı kim kazandı? Türkiye'nin en sevilen yarışmalarından olan Survivor 2024'te mücadele aynı tempoda devam ediyor. Son oynanan dokunulmazlık oyunu sonrası eleme potasına giren 4. isim belli oldu.
Survivor All Star haftanın son eleme adayı belli oldu! 16 Nisan dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor All Star haftanın son eleme adayı belli oldu! 16 Nisan dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Bu hafta oynana dokunulmazlık oyun serisinin tamamlanması ile birlikte adaya veda etmek üzere eleme adayı olan 4 isim de belli oldu.
Müziği bırakan Deniz Tekin'in yeni mesleği belli oldu! Deniz Tekin ne iş yapıyor Müziği bırakan Deniz Tekin'in yeni mesleği belli oldu! Deniz Tekin ne iş yapıyor Genç yaşta sesi ve şarkıları ile hızlı bir şekilde müzik piyasasında yükselen Deniz Tekin ani bir karar ile geçtiğimiz haftalarda müziği bıraktığını açıklamıştı. Tekin'in ne işle uğraştığı belli oldu.