Zeynep Bastık'tan Serkay Tütüncü açıklaması! Tanıyoruz birbirimizi

Şarkıcı Zeynep Bastık ile oyuncu Serkay Tütüncü'nün aşk yaşadığı iddiaları son günlerde çok konuşulan konulardan biri oldu. Bastık, konuya ilişkin açıklamada bulundu.

Zeynep Bastık'tan Serkay Tütüncü açıklaması! Tanıyoruz birbirimizi

Son yıllarda popülerliği artan şarkıcı Zeynep Bastık, aşk hayatı ile sık sık gündeme geliyor. Son olarak oyuncu Serkay Tütüncü ile aşk yaşadığı öne sürülen Zeynep Bastık, konu hakkında konuştu.

Şarkıları ve özel hayatıyla çok konuşulan Zeynep Bastık, aşk hayatı hakkında açıklama yaptı. Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü'nün aşk yaşadığı iddia edilmişti. Zeynep Bastık, Serkay Tütüncü ile ilişkisini itiraf etti. Serkay Tütüncü ve Zeynep Bastık'ın samimi görüntüleri üzerine aşk iddiaları güçlenmişti. İstanbul Nişantaşı’ndaki bir kafeden çıkarken objektiflere takılan Bastık, aşk hayatıyla ilgili konuştu.

Ünlü şarkıcı Zeynep Bastık, bir dönem Survivor yarışmasında da yarışan Serkay Tütüncü ile aşk yaşayıp yaşamadıkları yönündeki sorulara "Birbirimizi tanıyoruz" diyerek itirafta bulundu. İlk kez yeni ilişkisini itiraf ederek Tütüncü ile birbirlerini tanıma aşamasında olduklarını söyleyen Bastık, hayranlarını heyecanlandırdı.

Zeynep Bastık'tan Serkay Tütüncü açıklaması! Tanıyoruz birbirimizi

"HAYIRLISIYSA OLSUN"

Zeynep Bastık, "Tanıyoruz birbirimizi, yeni yeni görüşmeye başladık ama ortada net bir şey yok. Hayırlısıyla olsun. Yalan söylemiyorum, kaçmıyorum. Durumlar böyle" ifadelerini kullandı.

Ünlü şarkıcı, Serkay Tütüncü ile olan ilişkisinin kısa sürede herkes tarafından duyulmasına oldukça şaşırdığını da sözlerine ekledi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER