Yüzüne yumruk atılan Hakem Meler'in sözleri ortaya çıktı! Canınız sağ olsun

Süper Lig'de MKE Ankaragücü ile Çaykur Rizespor maçı sonrası yumruk ve tekme darbeleri alan hakem Halil Umut Meler'in sahadan çıkarken söylediği sözler ortaya çıktı. Meler'in sözleri merak edilirken detaylar da belli oldu.

Yüzüne yumruk atılan Hakem Meler'in sözleri ortaya çıktı! Canınız sağ olsun

Süper Lig'in 15. haftasında 1 - 1 berabere kaldıkları Çaykur Rizespor maçından sonra MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca, Hakem Halil Umut Meler'e yumruk attı. Eryaman Stadı'nda maçın son düdüğü çalınca sahaya koşarak giren MKE Ankaragücü Kulüp Başkanı Faruk Koca, orta hakem Meler'e yumruk attı. Darbeyle yere düşen Meler'in etrafını güvenlik güçleri çevreledi.

Halil Umut Meler, soyunma odasına gittiği sırada, Ankaragücü yöneticilerine ve taraftarlarına yönelik konuşmasında ne dediği ortaya çıktı.

TARAFTAR SAHAYA YABANCI MADDE ATTI

Tünele yönelen hakemlere taraftarların sahaya yabancı madde attıkları görüldü. Saha içindeki polisler güvenlik önlemi alarak hakemleri içeri soktu. Hakem Meler, daha sonra ambulansla hastaneye götürüldü ve tedavi altına alındı. Bu sırada MKE Ankaragücü taraftarı Koca'ya destek vererek tezahürat yaparken aynı zamanda tribünlerden de sahaya giren taraftarlar oldu. Bu taraftarlara güvenlik görevlileri müdahale etti.

‘’CANINIZA SAĞ OLSUN''

Hakem Halil Umut Meler'in çiçeği burnunda baba olduğu ortaya çıktı. Meler'in eşinin bir hafta önce doğum yaptığı öğrenildi. Öte yandan Hakem Meler, soyunma odasına gittiği sırada, Ankaragücü yöneticilerine ve taraftarlarına yönelik konuşmasında "Canınız sağ olsun benim hatam" dediği öğrenildi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER