Yüzüklerin Efendisi Gandalf’tan hayranları üzen haber! Aniden sahneden düştü!

Yüzüklerin Efendisi filmlerindeki Gandalf karakteriyle tanınan İngiliz oyuncu Ian McKellen hayranların yüreğini ağzına getirdi. Ünlü oyuncu rol aldığı tiyatro oyunu sırasında sahneden düştü!

Yüzüklerin Efendisi Gandalf’tan hayranları üzen haber! Aniden sahneden düştü!

Yüzüklerin Efendisi ve X-Men gibi filmlerle tanınan ünlü oyuncu Ian McKellen Londra’daki Noel Coward sahnesinde rol aldığı Player Kings adlı tiyatro oyununda aniden sahneden düştü! Sahneden düşen McKellen hastaneye kaldırıldı. Sonrasında hayranları sevindirecek haber geldi.

SAĞLIK DURUMUNUN İYİ OLDUĞU ÖĞRENİLDİ

Webtekno’nun haberine göre bir süredir üzerinde çalıştığı tiyatro oyunu için çalışmalarını sürdüren Ian McKellen, Londra'da bulunan Noel Coward tiyatrosunda sahne alıyordu. Ancak beklenmedik kaza, oyunun da ertelenmesine yol açtı. Ian McKellen, normal koşullarda bugün de sahne alacaktı yaşanan kaza sebebiyle gösteri iptal edildi.

ACI İÇİNDE BAĞIRDI!

Ian McKellen'ın performansını izlemek için salonda olan seyirciler, yaşanan olayla ilgili bilgi verdiler. Her şeyin bir anda olduğu, ünlü oyuncunun bir anda sahneden düşüp seyircilerin önündeki boşluğa yığıldığı açıklandı. Seyircilerin, 85 yaşındaki Ian McKellen’ın, düşmenin ardından acı içinde bağırdığına dikkat çekti.

Ancak son edinilen bilgiler hayranların yüreğine su serpti. Ian McKellen'ın sağlık durumu iyi. Yine de Ian McKellen yaşından kaynaklı olarak bir süre müşahede altında tutulacak. Gandalf'ın ne zaman tabur edileceği ve Player Kings isimli oyunun ne zaman yeniden başlayacağı ise henüz açıklanmış değil.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER