Yusuf Güney inanılmaz varlıkların türeyeceğini açıkladı

Ağustos ayında yeni bir pandeminin geleceğini söyleyen Yusuf Güney, yeni kehanetleriyle herkesi şaşırttı. İnanılmaz varlıkların türeteceğini söyleyen Güney, herkesin dikkatli olması gerektiğinin altını çizdi.

Yusuf Güney inanılmaz varlıkların türeyeceğini açıkladı

Astral seyahatlerine ilişkin yaptığı açıklamalarla sürekli gündemde olan Yusuf Güney, son olarak ağustos ayında bir pandeminin olacağına dair sözleriyle gündem olmuştu. Dünya Sağlık Örgütü’nün maymun çiçeği uyarısı sonrasında dikkatleri üzerine çeken genç şarkıcı yeni uyarılarını sıraladı.

“ARTIK HER ŞEYE ALIŞIN”

İnsanların artık her şeye alışması gerektiğini ifade eden Güney, korku frekansından uzak durulması gerektiğini söyledi. Artık herkesin şaşıracağı ve kime güveneceğini bilemediği durumların olacağını söyleyen şarkıcı, “Öncelikle kesinlikle korku frekansından uzak durun. Öyle yerler, öyle geçit kapıları var ki bu kapılardan acayip varlıklar getirmeye çalışıyorlar. Şeytanı bedenleştirmeye çalışıyorlar. Bu saatten sonra işler iyice karıştığında kime güveneceğini şaşıracağınız durumlar yaşayacaksınız ve kendimiz döngüler içerisinde olacağız” diyerek herkesi şaşırttı.

MAYMUN ÇİÇEĞİNE KARŞI DA UYARDI

Maymun çiçeği virüsünün koronavirüsten farklı olduğunu söyleyen Yusuf Güney, koronavrüsün dış görünüşü etkilemediğini ancak maymun çiçeği virüsünün insanı fiziksel anlamda deforme edebileceğini belirtti. Bu sebeple herkesin virüse karşı dikkatli olması gerektiğini söyleyen Yusuf Güney, yaptığı açıklamalarla yine X’de gündem oldu.

İNANILMAZ VARLIK AÇIKLAMASI

Sosyal medyada “İnanılmaz varlık” açıklaması ile dikkatleri üzerine çeken Yusuf Güney’in yaptığı bu açıklama herkesi şaşırttı. Bilinmeyen dünyaların kapılarının aralandığını ve farklı türdeki varlıkların ortaya çıkabileceğini iddia eden Yusuf Güney, farklı varlıkların dünyaya girmesi ile yaşanabilecek olaylara karşı toplumun hazırlıklı olması ve şaşırmaması gerektiğini belirtti.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER