Youtuber Enes Batur trafik kazası geçirdi! Sağlık durumu nasıl?

Youtuber Enes Batur ile sevgilisi Zelal Işıl Özdemir, trafik kazası geçirdi. Çiftin sağlık durumunun nasıl olduğu merak ediliyor.

Youtuber Enes Batur trafik kazası geçirdi! Sağlık durumu nasıl?

Youtuber Enes Batur ile sevgilisi Zelal Işıl Özdemir, İzmit-Kandıra yolu üzerinde trafik kazası geçirdi. Hastaneye kaldırılan ünlü çiftin sağlık durumlarının nasıl olduğu araştırılıyor.

Ünlü Youtuber Enes Batur ve sevgilisi Zelal Işıl Özdemir, kaza yaptı. İzmir Kandıra'da meydana gelen kazada iki ünlü isim de yaralandı. Çarpışmanın etkisiyle otomobillerden diğeri yağmur suyu kanalına düştü. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda acil sağlık ve jandarma ekibi sevk edildi. Batur ve Özdemir'in kaza yaptıkları araç ağır hasar alırken, ünlü isimler hastaneye kaldırıldı.

Youtuber Enes Batur trafik kazası geçirdi! Sağlık durumu nasıl?

SAĞLIK DURUMLARI İLE İLGİLİ HENÜZ BİR BİLGİYE ULAŞILAMADI

Çok sayıda takipçisi bulunan Enes Batur ve sosyal medyanın tanınan isimlerinden Zelal Işıl Özdemir, İzmit-Kandıra Yolu üzeri Karasakallar mevkiinde trafik kazası geçirdi. Hastaneye kaldırılan çiftin hayranları ise sağlık durumlarının nasıl olduğunu merak ediyor. Youtuber Enes Batur ve sevgilisi Zelal Işıl Özdemir'in sağlık durumları ile ilgili henüz bir bilgiye ulaşılamadı.

Enes Batur ve sevgilisi Zelal Işıl Özdemir'in adeta ölümden döndüğü kaza sonrası ekipler, kaza ile ilgili inceleme çalışmaları başlattı. Hayranlar ise çiftin sağlık durumu ile ilgili bir açıklama bekliyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER