Yılmaz Erdoğan kendisinden 25 yaş küçük Cansu Taşkın'la aşk yaşıyor!

Kendisinin yazıp yönettiği İnci Taneleri dizisiyle ekrana dönen Yılmaz Erdoğan'ın 2 yıldır kendisinden 25 yaş küçük model Cansu Taşkın ile aşk yaşadığı haberleri gündeme bomba gibi düştü. Magazin dünyasını çalkalayan haberin detayları merak edilirken Haberankara.com okurları için gelişmeleri derledik.

Yılmaz Erdoğan kendisinden 25 yaş küçük Cansu Taşkın'la aşk yaşıyor!

Magazin dünyasını çalkalayan bir haber daha gündeme bomba gibi düştü. Magazin dünyasının gündeminde yer alan bir iddiaya göre Yılmaz Erdoğan'ın kendisinden 25 yaş küçük model Cansu Taşkın ile aşk yaşadığı ileri sürüldü. Kendisinin yazıp yönettiği İnci Taneleri dizisiyle ekranda boy gösteren Yılmaz Erdoğan'ın 2 yıldır kendisinden 25 yaş küçük model Cansu Taşkın ile aşk yaşadığı iddia edilirken Taşkın'dan itiraf geldi.

İddialarla ilgili olarak Yılmaz, sessizliğini korurken Taşkın'dan gelen itiraf gündemi meşgul etti. Bir programa konu olan Taşkın, "Bu olaylar gerçek mi bir aşk var mı aranızda?" sorusu üzerine Yılmaz Erdoğan ile ilişki yaşadığını itiraf etti.

YILMAZ ERDOĞAN VE CANSU TAŞKIN AŞK YAŞIYOR

Söz konusu iddiaları yanıtlayan ünlü model Taşkın, Yılmaz Erdoğan ile aşk yaşadığını söyleyerek iddialara dair "Gerçek... Haberler doğru. Hiçbir zaman özel hayatımı konuşmadım konuşmamaya da devam. Bunu sosyal medyada ön planda tutmadım.

Yılmaz Erdoğan kendisinden 25 yaş küçük Cansu Taşkın'la aşk yaşıyor!

Evet doğru hani haberler, sorduğun için söyleyeyim. Yani sonuç olarak biz kötü bir şey yapmadık arkadaşlar bu çok normal değil mi? Çok girmek istemiyorum o konulara, benim için çok değerli bir insan" ifadelerine yer verdi. Söz konusu açıklamanın ardından Yılmaz Erdoğan'ın açıklama yapıp yapmayacağı da sevenleri tarafından merak ediliyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER