Yıldız Tilbe hastaneye mi kaldırıldı, sağlık durumu nasıl?

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe'den hayranlarını endişelendiren bir haber geldi. Peki, Yıldız Tilbe hastaneye mi kaldırıldı, sağlık durumu nasıl?

Yıldız Tilbe hastaneye mi kaldırıldı, sağlık durumu nasıl?

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe hayranlarını korkuttu. Tilbe'nin hayranları şarkıcı için endişelenirken ilk açıklama da ünlü şarkıcıdan geldi. Tilbe, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla sağlık durumuyla ilgili son haberleri paylaştı.

YILDIZ TİLBE HASTANEYE Mİ KALDIRILDI?

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, aniden rahatsızlanarak apar topar hastaneye kaldırıldı. Tilbe'nin hastaneye kaldırılması ardından Ocak ayına kadar tüm konserleri iptal edilirken, ünlü şarkıcı yoğun bakıma alındı.

YILDIZ TİLBE SAĞLIK DURUMU NASIL?

Yıldız Tilbe'nin yoğun bakıma alındığı haberi ardından hayranları endişelerini dile getirirken ilk açıklama da ünlü şarkıcıdan geldi.

Tilbe, resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla sağlık durumu hakkındaki son gelişmeleri aktardı. Ünlü şarkıcının sağlık durumunu öğrenen hayranları bir nebze de olsa sevinirken, geçmiş olsun dileklerini de Tilbe'ye ilettiler.

‘’ATEŞLENDİKTEN SONRA HUYUM DEĞİŞTİ''

Yıldız Tilbe hastaneye mi kaldırıldı, sağlık durumu nasıl?

Yıldız Tilbe, sağlık durumuyla ilgili yaptığı paylaşımda ateşlendikten sonra hastaneye kaldırıldığını belirtirken, şu anda durumunun iyi olduğunu da söyledi.

Tilbe paylaşımında, ‘’İyiyim Allaha Şükür, ateşlendikten sonra huyum değişti biraz. Oturuyoruz 2 yabancı gibi kendimle. Biraz zor biri problemli, öf sınırındayım. Belki üçüncüleri olurum.'' ifadelerini kullandı.

Tilbe'nin sağlık durumuyla ilgili son gelişmelerin ilerleyen süreçte paylaşılması beklenirken, hayranlarının geçmiş olsun mesajları paylaşımının yorumlarında artarak devam ediyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER