Yarışmaya sakatlığı damga vurmuştu! Survivor Nagihan hakkında karar belli oldu!

Survivor All Star yarışmasında güç oyunu sırasında sakatlanan Nagihan'ın sağlık durumunun merak edilmesinin ardından bugün Nagihan ada konseyinde kararını duyurdu.

Yarışmaya sakatlığı damga vurmuştu! Survivor Nagihan hakkında karar belli oldu!

Geçtiğimiz hafta Survivor All Star'da bulunan kütük oyununda verdiği mücadele sırasında dizine giren ağrı ile Nagihan bir anda kendini yerde bulmuştu. Son derece korkmuş ve canı acımış olan Nagihan'a hemen sağlık ekipleri ve yarışmacı diğer arkadaşlar yardımcı olmak üzere koştu. Acı içerisinde yerde yatan Nagihan, "Dizimde esneme oldu" dedi. Acil müdahale eden doktor, ilk kontrollerin hemen ardından ambulansla Nagihan'ı hastaneye kaldırdı.

Yaşanan bu olayın ardından Nagihan'ın sağlık durumuna ilişkin merak edilenler de artmaya başladı. Yarışmaya devam edip edemeyeceği hakkında konu hakkında bugün açıklama geldi.

Yarışmaya sakatlığı damga vurmuştu! Survivor Nagihan hakkında karar belli oldu!

ACUN ILICALI DAHA ÖNCE DURUMU DEĞERLENDİRMİŞTİ!

'Demet ve Jess'le Gel Konuşalım' programına konuk olan Acun Ilıcalı, herkes tarafından merak konusu olan Survivor Nagihan elendi mi sorusuna yanıt verdi. Ilıcalı konu ile ilgili, "Nagihan'ın durumu şöyle; ben seneye kalmasından yanayım. Nagihan'ın ayrılması lazım aslında. Doktor kalıcı hasar olmayacağını söyledi. Ama bu performansıyla da Survivor falan kazanamaz. Buna rağmen 'Devam edeceğim' derse, o derece gözü döndüyse bir şey diyemiyorum. O hakkını elinden almak istemiyorum" şeklinde açıklamalarda bulunmuştu.

Sakatlığın ciddi boyutlara ulaştığının bilinmesinin ardından sakatlık nedeni ile aday veda edip etmeyeceği konusunda bilgilendirmelere yer veridi.

SURVIVOR NAGİHAN ALL STAR'DA NAGİHAN KARARINI VERDİ!

Bugün Acun Ilıcalı tarafından Nagihan için Acil Durum Konseyi düzenlendi. Konseyde Acun Ilıcalı, iç yan bağ yırtığı, ön çapraz bağ yırtığı ve dış menüsküs yırtığı meydana geldiğini açıkladı.

Bu nedenle de kalıp kalmayacağı yönünde kararı Nagihan'ın vermesi gerektiği, dilerse de sakatlığa bağlı olan ameliyatı sonrasında da olabileceği ifade edilmişti.

Bunun üzerine Nagihan tarafından biraz daha kalarak kontrollü bir şekilde yarışmaya devam etme kararı verildi. Yani Nagihan, yarışmaya kaldığı yerden daha kontrollü bir şekilde devam edecek, İleriki süreçlerde kötü bir gelişme yaşanması halinde ise yarışmayı bırakabileceğini ifade etti.

SONRAKİ HABER