Yapımcısı Kızıl Goncalar dizisinin final tarihini açıkladı!

NOW TV’de geçtiğimiz sezon yayınlanmaya başlanan ve büyük bir izleyici kitlesine ulaşan Kızıl Goncalar dizisi için final tarihi belli oldu. Çok izlenen dizinin final tarihini yapımcısı açıkladı.

Yapımcısı Kızıl Goncalar dizisinin final tarihini açıkladı!

NOW TV’de ekranlara gelen Kızıl Goncalar dizisi için önemli bir gelişme yaşanıyor. Henüz yeni sezonu başlamayan dizinin final tarihi açıklandı. Geçtiğimiz sezon başlayan Kızıl Goncalar dizisi kısa sürede yüksek reyting oranlarına erişmişti. Oldukça farklı bir konunun işlenmesi ve heyecanlı bir hikayenin olması dizinin izleyici kitlesini her geçen bölüm daha da artırmıştı.

FİNAL TARİHİNİ DUYURDU!

Kızıl Goncalar dizisinin yapımcısı olan Faruk Turgut çok sevilen dizinin hayranlarını üzecek bir açıklama yaptı. Bu açıklamaya göre Kızıl Goncalar dizisi ikinci sezonun sonunda final verecek. Bu sezonun sonunda final verecek olan Kızıl Goncalar dizisinin hayranları bu açıklama ile adeta şok oldular. Oldukça yüksek reytingler alan dizinin neden 2 sezonda bitirildiğini anlayamayan izleyiciler bu konuda tepkilerini göstermeye başladılar.

KARAR DEĞİŞEBİLİR

Faruk Turgut yapımcı olarak çok başarılı dizilerin altına imza atıyor. Bu diziler için de bir planlama yapılıyor ve plana göre hareket edilmeye çalışılıyor. Ancak bu planlar reytinglere göre değişebiliyor. Faruk Turgut aynı zamanda Kızılcık Şerbeti’nin de yapımcılığını yapıyor. O dizi için de 2. sezon sonunda final hesapları yapılıyordu. Ancak reytingler yüksek çıkınca dizinin 3. sezonu için de start verildi. Aynı kararın Kızıl Goncalar dizisi için de verilebileceği konuşuluyor.

YENİ SEZONUN İLK BÖLÜMÜ NE ZAMAN?

Kızıl Goncalar dizisi için final tarihi tartışmaları yaşansa da izleyiciler yeni sezonun ilk bölümünü heyecanla bekliyorlar. Çoğu dizi yeni sezona başlarken Kızıl Goncalar’ın yeni sezonu henüz yayınlanmaya başlanmadı. Bunun için izleyiciler bir süre daha bekleyecekler. Yapılan açıklamaya göre Kızıl Goncalar dizisinin yeni sezon ilk bölümü 30 Eylül’de NOW TV ekranlarında olacak.

SONRAKİ HABER