Yalı Çapkını yeni sezon fragmanı çıktı: Seyran ve Ferit ayrılıyor

Star TV ekranlarının sevilen dizileri arasında olan Yalı Çapkını dizisi yeni sezon için çekimlere başladı. Aktarılan son habere göre Yalı Çapkını yeni sezon fragmanı çıktı. Seyran ve Ferit'in ayrılması izleyenleri şoke etti.

Yalı Çapkını yeni sezon fragmanı çıktı: Seyran ve Ferit ayrılıyor

Yalı Çapkını ne zaman başlayacak sorusu izleyenler tarafından araştırılıyor. Cuma günleri yeni bölümleri ile ekranlara gelen Yalı Çapkını dizisi oyuncuları sete çıktı. Dün akşam saatlerinde Star TV ekranlarında Yalı Çapkını 3. Sezon tanıtımı yayınlandı.

Seyran ve Ferit’in suyun altındaki görüntüleri izleyenleri şoke etti. Çünkü başta sarılan çift, görüntünün sonunda birbirinden uzaklaşıyor. Durum bu şekilde olunca izleyenlerin aklına Ferit ve Seyran ayrılıyor mu sorusunun gelmesine neden oldu.

Öte yandan Yalı Çapkını dizisi için geçtiğimiz günlerde yeni bir ismin katılacağı haberi geldi. Başarılı oyuncu Pelin Akil, Yalı Çapkını kadrosuna dahil oldu. Peki, Yalı Çapkını yeni sezon ne zaman başlayacak?

YALI ÇAPKINI NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Yalı Çapkını yeni sezon için geri sayım resmen başladı. Başrollerinde Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in yer aldığı Yalı Çapkını dizisi 13 Eylül tarihinde izleyenlerle buluşacak. Sezon finalinde herkes Seyran2ın hastalığını öğrenmişti. Peki, yeni sezonda Seyran iyileşmiş mi olacak?

Yalı Çapkını yeni sezon fragmanı çıktı: Seyran ve Ferit ayrılıyor

Yalı Çapkını oyuncularının setten gelen görüntülerinde Seyran’ın saçlarının kısa olması kemoterapi mi aldı sorularının da beraberinde gelmesine neden olmuştu.

YALI ÇAPKINI SEYRAN VE FERİTAYRILACAK MI?

Seyran ve Ferit’in yeni sezondan yansıyan görüntülerinde Seyran’ın yapmış olduğu duygusal konuşma, ikilinin ayrılacağına işaret ediyor. Özellikle Ferit için yeni bir karakterin girmesi herkesi şaşırtırken, ikili arasında neler yaşanacağı ve dizide zaman atlamasının olup olmayacağı merak konusu oldu.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER