Yalı Çapkını Halis Ağa’ya ne oldu, öldü mü? Halis Korhan neden yok?

Star TV’nin en sık takip edilen dizileri arasında yerini alan Yalı Çapkını tüm hızıyla ekranlara gelmeye devam ediyor. Yalı Çapkını izleyenler yeni sezonun ilk bölümden bu yana ekranlara çıkmayan Halis Korhan’ı merak etmeye başladı. Halis Ağa öldü mü, ne oldu?

Yalı Çapkını Halis Ağa’ya ne oldu, öldü mü? Halis Korhan neden yok?

Yalı Çapkını dizisinde Halis Korhan karakterine hayat veren Çetin Tekindor’un Yalı Çapkını dizisinden ayrılıp ayrılmadığı merak konusu oldu. Geçen bölümlerde İsveç’te olduğu ifade edilen Korhan’ın akıbeti belli oldu. Peki, Halis Korhan neden yok, diziye geri dönecek mi, ne zaman?

3. sezonu ile yayın hayatına devam eden Yalı Çapkını dizisinde başrolleri Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir paylaşıyor. Dizisi yeni sezonuna herkesi üzen bir ayrılıkla başlamıştı. Zaman atlaması sonucunda Seyran ve Ferit’in hayatlarında başkalarının olması izleyenlerin tepkisini çekti.

HALİS KORHAN NEDEN YOK?

Dizinin yeni sezonunun ilk 3 bölümünde Halis Korhan yer almamıştı. Geçtiğimiz bölümlerde Seyran’ın babası Kazım’dan Halis Korhan ile ilgili İsveç ipucu gelmiş, izleyenler derin bir nefes almıştı.

Kazım Ağa önceki bölümde Halis Korhan’ın İsveç’te olduğunu açıklamıştı. Peki, Halis Korhan Yalı Çapkını’na dönecek mi, ne zaman?

HALİS AĞA DÖNÜYOR MU?

Aktarılan son habere göre Halis Korhan karakterine hayat veren Çetin Tekindor, Yalı Çapkını dizisinden ayrılmadı. 79 yaşındaki başarılı usta oyuncu Çetin Tekindor Yalı Çapkını dizisine geri dönüyor. Halis Korhan’ın önümüzdeki bölümlerde diziye yeniden dahil olacağı ifade edildi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER