Yalı Çapkını 81. bölüm fragmanı yayınlandı mıı? Sinan ortaya çıktı

Cuma günlerinin en sık takip edilen dizileri arasında yerini alan Yalı Çapkını, dün nefes kesen bir bölümle izleyenleri ekran başına kilitledi. Bir önceki bölümün sonunda Sinan kendini ve Seyran’ı zehirlemesi herkesi şoke etti. Peki, Yalı Çapkını 81. bölüm fragmanı çıktı mı?

Yalı Çapkını 81. bölüm fragmanı yayınlandı mıı? Sinan ortaya çıktı

Yalı Çapkını 80. bölümde Ferit ve Seyran arasında yaşananlar izleyenleri ekrana kilitledi. Dizinin sonunda Halis Ağa’nın sürpriz dönüşü yalıdaki herkesi şoke etti. Peki, Yalı Çapkını yeni bölümde neler olacak?

SEYRAN YALIYA DÖNDÜ

Bir önceki bölümde Sinan Seyran’dan kopmamak için kendisi ile Seyran’ı yemekte zehirlemişti. Ferit son anda müdahale ederek, Seyran’ı kurtarmıştı. Seyran’ı korumak için radikal bir karar alan Ferit, Seyran’ı yeniden yalıya gelmesi için ikna eder.

Dizinin son sahnesinde Kazım Ağa’nın Esme’ye evlenme teklif etmesi ve Halis Ağa’nın yalıya gelmesi herkes için sürpriz oldu.

YALI ÇAPKINI 81. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Yalı Çapkını dün akşam 80. bölüm ile ekrana geldi. Dizinin bitmesi ile birlikte izleyenler yeni bölüm fragmanını araştırmaya başladı. Yalı Çapkını 81. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragmanın hafta içerisinde yayınlanması ve yeni bölüme kadar kanalın 2 fragman vermesi bekleniyor.

İzleyenler özellikle Seyran ve Ferit’in aynı yalı içerisindeyken duygularına nasıl hakim olabileceklerini merak ediyor.

Öte yandan dizinin son sahnesinde yalının önünde gizli bir şekilde kapıyı izleyen Sinan'ın da nasıl bir hamle yapacağı merak konusu oldu. Son sahnede Sinan'ın gösterilmesi, bir süre daha Sinan ve Seyranlı bölümlerin olabilleceği ihtimalini güçlendiriyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER