Yaban çiçekleri dizisi nerede hangi şehirde çekiliyor?

Yayıma girmesinin ardından izleyiciler tarafından ilgi çekmeyi başaran Yaban Çiçekleri dizisinin nerede çekildiği hakkında merak edilenler artmaya başladı.

Yaban çiçekleri dizisi nerede hangi şehirde çekiliyor?

Bu akşam henüz ilk bölümü ile seyirci karşısına çıkan Yaban Çiçekleri dizisi hakkında merak edilenler artmaya başladı. Hem konusu hem de oyuncu kadrosu ile oldukça ilgi odağı olan dizinin çekildiği yer de izleyiciler tarafından en çok merak edilenler arasında yer aldı.

KADROSU İLE İLK BÖLÜMDEN DİKKAT ÇEKTİ!

Beğenilen oyuncuların yer aldığı dizide Akın Akınözü ve Aslıhan Malbora'nın yanı sıra, Büşra Pekin, Serhat Teoman, Halil Babür, Bige Önal, Tilbe Saran ve Arif Pişkin gibi beğenilen isimler yer alıyor. Oyuncu kadrosunda sağlanan başarının ardından sosyal medya hesabından dizi hakkında yorumlarını ileten izleyiciler de konusunun da son derece merak uyandıranlar arasında oldu.

Çiftin aşk hayatını konu alan bu dizide çocukluklarından itibaren aşkla birbirine bağlı olan Kılıç ve Ela'nın yıllar sonra yeniden bir araya gelmesini anlatılıyor. Diğer taraftan bu buluşma, sadece mutlu anıları değil, aynı zamanda aile sırlarını ve hayatlarını alt üst edecek sırları da beraberinde getirecek.

YABAN ÇİÇEKLERİ DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

İzleyiciler tarafından en çok merak edilen konu ise dizinin nerede çekildiği olmuştu. Edinilen bilgilere göre dizinin Ayvalık'ta çekildiği bilgisine ulaşıldı.

SONRAKİ HABER