Wilma Elles adını değiştirdi! Yeni adı ne oldu?

Bir dönem Kanal D ekranlarında yayınlanan Öyle Bir Geçer Zamanki dizisindeki karakteri ile dikkat çeken Wilma Elles adına değiştirdi. Wilma Elles yeni adı ile dikkat çekerken, kısa süre içerisinde de gündem oldu.

Wilma Elles adını değiştirdi! Yeni adı ne oldu?

Öyle Bir Geçer Zamanki dizisindeki Caroline rolü ile hafızalara kazınan Wilma Elles, Türk vatandaşı olduğunu duyurarak artık adının Mücella olduğunu açıkladı.

Başarılı oyuncu 16. Altın Zirve Kariyer Ödülleri töreninde yapmış olduğu konuşma ile dikkatleri üzerine çekerek Türk vatandaşı olduğunu ve yeni adının Mücella olduğunu duyurmasıyla gündeme bomba gibi düştü.

“HEPİMİZİN İSİMLERİNİN BAŞ HARFİ M”

Konuya ilişkin Hürriyet’in aktardığı haberin detaylarına göre Elles, katılmış olduğu 16. Altın Zirve Kariyer Ödülleri’nde, “Türk vatandaşı oldum. İsmim de Mücella. Dikkatinizi çeken bir şey var mı? Hepimizin isimlerinin baş harfi M ile başlıyor. Ailemi çok seviyorum” açıklamasını yaptı.

EŞİ YALNIZ BIRAKMADI

Wilma Elles’in katılmış olduğu tören gecesinde eşi Mehmet Şan Çelik, oğlu Milat Göğüs ile kızları Melodi Göğüş ve Manolya Çelik başarılı oyuncuyu yalnız bırakmadı. Wilma Elles şu ana kadar özelikle Öyle Bir Geçer Zamanki dizisindeki rolü ile tanınıp bilinse de Arka Sokaklar dizisinde de bir dönem rol almıştır.

Wilma Elles’in yeni adının Mücella olması, ünlü oyuncunun kısa süre içerisinde gündem olmasına neden oldu.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER