Vural Çelik kimdir, neden öldü, hastalığı neydi, kaç yaşındaydı?

Ünlü oyuncu Vural Çelik’in hayatını kaybettiği açıklandı. Vural çelik kimdir, hastalığı neydi, neden hayatını kaybetti.

Vural Çelik kimdir, neden öldü, hastalığı neydi, kaç yaşındaydı?

Türk dizilerinin ve sinemasının ünlü oyuncularından olan Vural Çelik’in hayatını kaybettiği açıkladı. Henüz 51 yaşında olan Vural Çelik’in hayatını kaybettiğine dair açıklamayı bazı projelerde yapımcılığını da yapan ve şu anda Kültür ve Turizm Bakanlığı’nda Sinema Genel müdürü olarak görev yapan Birol Güven duyurdu.

Birol Güven sosyal medya hesabından kısa bir açıklama yaparak, “Maalesef Vural Çelik’in kaybettik. Çok üzgünüm” dedi. Konuya dair ikinci açıklama ise Vural Çelik’in menajeri Rasim Özcan’dan geldi. Rasim Özcan konuya dair bir televizyon kanalına konuşarak, “henüz yeni hayatını kaybetti. Bu haber doğru. Çok üzüntülüyüz kendisini kaybettik.” dedi.

VURAL ÇELİK’İN ÖLÜM NEDENİ NE?

Ünlü oyuncu Vural Çelik’in hayatını kaybettiği haberi herkeste şok etkisi yaparken bu ölümün nedeni de sorgulanmaya başlandı. Vural Çelik bugün evinde hayatını kaybetmiş vaziyette bulundu. Bunun üzerine bir hastalığı olup olmadığı sorgulanmaya başlandı. Bu konuda menajeri Rasim Özcan’ın verdiği bilgilere göre henüz net bir bilgi bulunmuyor. Ancak kendisinin şeker, kalp ve tansiyon sorunları bulunuyordu. İki gün önce de hastaneden bir fotoğraf paylaşımı yapan Vural Çelik’in bu hastalıkları ile alakalı olarak hayatını kaybettiği düşünülüyor. Konuya ilişkin henüz bir açıklama yapılmadı.

VURAL ÇELİK KİMDİR?

Vural Çelik 1973 yılında Ankara’da doğmuştur. Aslen Ordulu olan Vural Çelik Levent Kırca Tiyatrosu ile Yasemin yalçın Tiyatrosu’na girerek çalışmaya başlamıştır. Sektörde emek veren bir isim olarak Yılmaz Erdoğan ile tanışıp BKM’ye geçiş yapmıştır. Ata Demirer’in kendisini tavsiye etmesi ile Avrupa Yakası dizisinin kadrosuna dahil olmuş ve Kubilay rolü ile unutulmazlar arasına girmiştir. Çok sayıda dizide yer alan Vural çelik Seksenler dizisindeki Niyazi rolü ile de hafızlara kazınmıştır.

SONRAKİ HABER