Uraz Kaygılaroğlu'na Kadıköy Vergi Dairesinden teşekkür belgesi

Uraz Kaygılaroğlu vergisini ödemesi üzerine Kadıköy Vergi Dairesi tarafından teşekkür belgesiyle ödüllendirildi. Ünlü oyuncu o anları sosyal medya hesabından paylaştı

Uraz Kaygılaroğlu'na Kadıköy Vergi Dairesinden teşekkür belgesi

Vergi yükümlülüğünü eksiksiz bir şekilde yerine getiren Uraz Kaygılaroğlu’na Teşekkür Belgesi verildi. Ünlü oyuncu kısa süre içerisinde sosyal medyada teşekkür belgesiyle gündem oldu.

SOSYAL MEDYA HESABI ÜZERİNDEN PAYLAŞTI

Başarılı oyuncu Uraz Kaygılaroğlu vergi dairesinin vermiş olduğu teşekkür belgesini sosyal medya hesabından paylaşarak, kendisinin Teşekkür Belgesi’ne layık görüldüğünü açıkladı.

Kadıköy Vergi Dairesi, her yıl Teşekkür Belgesi’ni düzenli olarak vergisini ödeyen ve vergi borcu bulunmayan kişilere veriyor. Bu kapsamda ekranlarda herkesin tanımış olduğu başarılı oyuncu vergisini zamanında ve eksiksiz bir şekilde ödeyerek vatandaşlık örneği gösterdi.

"TEŞEKKÜRÜ BORÇ BİLİRİM"

Vergi Dairesi’nin vermiş olduğu Teşekkür Belgesi ile fotoğrafını da sosyal medya üzerinden paylaşan Kaygılaroğlu, “Bugün, pek değerli Kadıköy Vergi Dairesi Müdürü ve Yardımcıları beni 'Teşekkür Belgesi' ile onurlandırdılar. Kendilerine ve tüm çalışanlarına ben de teşekkürü borç bilirim. Vatandaşlık görevimi yerine getirmenin gururu içerisindeyim” dedi.

Uraz Kaygılaroğlu'na Kadıköy Vergi Dairesinden teşekkür belgesi

1987 doğumlu ola Uraz Kaygılaroğlu Pis Yedili, Yedi Güzel Adam, Klavye Delikanlıları, Sefirin Kızı ve Erşan Kuneri gibi pek çok yapımda rol aldı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER