Ünlü sanatçı Metin Arolat fenalaşıp hayatını kaybetti

Türk müzik dünyası gece saatlerinde şok eden bir vefat haberi ile sarsıldı. Özellikle 90'lı yıllarda adından sıkça söz ettiren şarkıcı Metin Arolat bir otelde şarkı söylerken sahnede kalp krizi geçirdi.

Ünlü sanatçı Metin Arolat fenalaşıp hayatını kaybetti

Pop müziğin sevilen isimlerinden Metin Arolat'tan üzücü haber geldi. Ünlü şarkıcının dün akşam saatlerinde İstanbul Kozyatağında bir otelde sahne aldığı öğrenildi. 52 yaşındaki şarkıcı sahnedeyken bir anda fenalaştı ve yere yığıldı.

ŞOKE EDEN ÖLÜM

Arolat'ı dinlemeye gelenler yaşananlar karşısında büyük bir şok geçirdi. Yerdeki Metin Arolat'a hemen kalp masajı yapıldı ve olay yerine sağlık ekipleri çağırıldı. Hastaneye kaldırılan Metin Arolat'a yapılan müdahaleler sonuçsuz kaldı ve hayatını kaybetti.

Sanatçının sevenleri ve müzik dünyası Metin Arolat'ın vefatından dolayı büyük bir üzüntü yaşadı. Sosyal medyada kullanıcılar Arolat'ı anma paylaşımları yaptılar. Sanatçının arkadaşı Demet Sağıroğlu ise yaptığı açıklamada Metin Arolat'ın güle oynaya sahneye geldiğini, başta kendini iyi hissetmeyip arkaya gittiğini sonra geri gelip yeniden sahneye çıktığını söyledi.

MÜZİK DÜNYASINDA BÜYÜK BİR ÜZÜNTÜ OLUŞTU

Demet Sağıoğlu ayrıca ambulans gelene kadar Metin Arolat'ın kalbinin durduğunu ve yeniden çalıştırılamadığını söyledi. Arolat'ın cenaze işlemlerinin tamamlanmasının ardından bugün toprağa verilmesi bekleniyor.

Ünlü sanatçının yaptığı bir evlilik ya da çocuğu bulunmuyor. Arolat'ın geçtiğimiz yıllarda da annesini kaybettiği öğrenildi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER