Ünlü oyuncu Chance Perdomo hayatını kaybetti! Chance Perdomo kimdir?

Milyonlarca insan tarafından izlenen bir çok dizide oynadığı roller ile ünlenen Chance Perdomo'nun vefat ettiği bildirildi. Hayranlarını yasa boğan haber sonrası Perdomo'nun ölüm nedeni belli oldu.

Ünlü oyuncu Chance Perdomo hayatını kaybetti! Chance Perdomo kimdir?

Chilling Adventures of Sabrina ve Gen V gibi dizide canlandırdığı roller ile akıllarda yer edinen Chance Perdomo'nun hayatını kaybettiği açıklandı. 27 yaşındaki genç oyuncunun hayatını kaybetme nedeninin bir trafik kazası olduğu bildirildi.

Detayları açıklanmayan kaza sonrasında Perdomo'nun ailesi de kayıplarından dolayı üzgün olduklarını belirtti. Söz konusu olay sonrasında Perdomo'nun hayatı merak konusu oldu.

CHANCE PERDOMO KİMDİR?

Los Angeles, Kaliforniya, Amerika Birleşik Devletleri'nde doğan ve Southampton, İngiltere'de büyüyen Amerika doğumlu İngiliz aktördür.. BBC Three filmi Killed by My Debt (2018) filmindeki performansıyla Britanya Akademi Televizyon Ödülü adaylığı kazandı . Netflix dizisi Chilling Adventures of Sabrina'da (2018–2020) Ambrose Spellman ve Amazon Prime dizisi Gen V'te (2023) Andre Anderson rolleriyle daha da öne çıktı.

Perdomo, son televizyon rolü için süper kahraman dizisi The Boys'un 2023 yan ürünü olan Gen V'de Andre Anderson rolünü canlandırdı . Ölümünün ardından ikinci sezonun prodüksiyonu süresiz olarak ertelendi.

SONRAKİ HABER