Ünlü oyuncu Burcu Biricik anne olacağını açıkladı

Oynadığı başarılı diziler ile adından söz ettiren Ünlü oyuncu Burcu Biricik hayranlarını sevindirecek bir haber verdi.

Ünlü oyuncu Burcu Biricik anne olacağını açıkladı

Son dönemde yer aldığı Camdaki Kız dizisinde canlandırdığı “Nalan” karakteri ile Türk dizi sektörüne damga vuran 34 yaşındaki başarılı oyuncu Burcu Biricik 2016 yılında evlendiği ve 7 yıldır mutlu bir birliktelik yaşadığı Emre Yetkin ile bebek beklediklerini duyurdu.

Yaşadığı mutlu birliktelik ile ilgili sık sık pozlar paylaşan Biricik basın mensupları aracılığı ile hayranlarına müjdeli haberi verdi. Söylemezsem Olmaz 'da yer alan habere göre 34 yaşındaki ünlü oyuncu ilk çocuğuna hamile olduğunu açıkladı. Heyecanı gözlerinden okunan Biricik 3.5 aylık hamile olduğunu ifade etti.

Ünlü oyuncu Burcu Biricik anne olacağını açıkladı

BEBEĞİN CİNSİYETİ BELLİ OLDU

Burcu Biricik yaptığı açıklamaya ek olarak eşi ile birlikte heyecanlı olduğunu belirterek, bebeğinin cinsiyetinin kız olacağını açıkladı. Biricik'in hamile olacağını açıklamasının ardında hayranları ise Burcu Biricik'e tebrik mesajları göndermeye başladı.

Antalyalı olan Burcu Biricik ülkemizde oynadığı televizyon ve film projeleri ile ülkemizde olduğu kadar yurt dışında da geniş bir hayran kitlesi oluşturmayı başardı. Burcu Biricik cinsiyetini ve kaç aylık hamile olduğunu basın mensupları ile paylaşırken merak edilen bir diğer konu olan beklediği kız bebeğinin adının ne olacağı ile ilgili eşi Emre Yetkin'le bir karar vermediklerini ekleyerek sözlerini noktaladı.

SONRAKİ HABER