Ünlü oyuncu Aydemir Akbaş 88 yaşında vefat etti

Türk sineması önemli bir değerini daha kaybetti. Bir süredir sağlık sorunları ile uğraşan Aydemir Akbaş hayata gözlerini yumdu.

Ünlü oyuncu Aydemir Akbaş 88 yaşında vefat etti

Sayıları iyice azalan Türkiye'nin usta sanatçılardan birisi olan Akbaş pek çok yapımda rol almıştı. Spor yazarlığı, senaristlik ve yönetmenlik gibi çok yönü olan Aydemir Akbaş ile ilgili üzücü haber yeni günün ilk saatlerinde geldi.

USTA OYUNCU SEVENLERİNİ ÜZDÜ

Aydemir Akbaş geçtiğimiz günde yaşadığı rahatsızlıktan dolayı hastaneye kaldırılmıştı. İlerleyen yaşına rağmen setlerden kopmayan Akbaş'ın sağlık durumunun giderek kötüleşmesi sevenlerini giderek üzmüştü.

Sevenleri kendisinin iyileşmesi için dua ederken sanatçının hayatını kaybetttiği bilgisi geldi. İki günlük yoğun bakım mücadelesinin acı bir şekilde sonuçlandığını duyuran Menajeri Özgür Aksoy "Türk sinemasının koca çınarı canımız, Aydemir abimiz vefat etmiştir. Acımız çok büyük... Allah mekanını cennet eylesin. Allah gelen giden, dua eden herkesten razı olsun. Buraya kadarmış bu dünyadan onurlu bir Aydemir Akbaş geçti" diyerek acı haberi paylaştı.

GÖZYAŞLARI İLE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK

Ünlüler dünyasından Aydemir Akbaş'ın vefat haberinin ardından peş peşe taziye mesajları gelmeye başladı. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile Akbaş'ın taraftarı olduğu Galatasaray'dan da başsağlığı paylaşımları yapıldı.

7'den 70'e kadar büyük bir hayran kitlesi olan Usta oyuncunun cenaze töreninde büyük bir katılım olması bekleniyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER