Ünlü Fransız aktör Alain Delon yaşamını yitirdi

Bir döneme damga vuran ünlü Fransız aktör Alain Delon'un hayatını kaybettiği öğrenildi. Delon'un hayatını kaybetmesi sonrası detaylar merak edildi.

Ünlü Fransız aktör Alain Delon yaşamını yitirdi

Magazinin nabzı tutulmaya devam ederken bir döneme damga vuran ve birçok yapımda farklı karakterleri canlandırarak şöhrete kavuşan ünlü Fransız aktör Alain Delon'un hayatını kaybettiği duyuruldu.

Ünlü Fransız aktör Alain Delon'un 88 yaşında yaşamını yitirdiği ifade edilirken yaşamını neden yitirdiği de merak konusu oldu.

ÜNLÜ OYUNCU ALAİN DELON YAŞAMINI YİTİRDİ

Fransız aktör Alain Delon'un ölüm nedeniyle ilgili henüz bir açıklama yapılmadı. Ancak Fransız haber ajansı AFP'ye gönderilen açıklama metninde, "Douchy'deki evinde, üç çocuğu ve ailesiyle çevrili olarak huzur içinde vefat etti" ifadelerine yer verildi. Açıklamada ayrıca ailesinin kamuoyundan ve medya kuruluşlarından mahremiyetlerine saygı duyulmasının talep edildiği de vurgulandı. Fransız medyasındaki haberlerde Delon'un son yıllarda bazı sağlık sorunları yaşadığı da hatırlatıldı.

Ünlü Fransız aktör Alain Delon yaşamını yitirdi

ALAİN DELON KİMDİR?

Tam adı Alain Fabien Maurice Marcel Delon olan oyuncu, 8 Kasım 1935 tarihinde Fransa'da dünyaya geldi. 1960'ların başından, 1980'lerin ortalarına kadar Avrupa'nın önde gelen aktörlerinden olan Delon, 1985'te Notre histoire (1984) filmindeki performansıyla En İyi Erkek Oyuncu César Ödülü'nü kazandı.

SONRAKİ HABER