Ünlü fenomen Dilan Polat'ın tahliye edileceği açıklandı!

Lüks yaşantısı ve sosyal medya fenomenliği ile akıllarda yer edinen Dilan ve Engin Polat çifti geçtiğimiz yıl tutuklanmıştı. Haklarında kara para aklama dahil pek çok başlıkta suçlama olan çiftin ne zaman serbest bırakılacağı merakla bekleniyordu.

Ünlü fenomen Dilan Polat'ın tahliye edileceği açıklandı!

Eşi ile beraber kısa zaman içerisinde mal varlığı giderek artan, güzellik merkezlerine ek olarak sosyal medyada adından söz ettiren Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın tutuklanma haberleri gündeme bomba gibi düşmüştü.

AYLARDIR TUTUKLU BULUNUYORDU

Polat çiftinin tutuklanması ile beraber fenomen çiftler mercek altına alınmış ve bir çoğuna soruşturma başlatılmıştı. Magazin gündemine oturan olayların ardından Dilan Polat ile ilgili bugün önemli bir gelişme yaşandı.

Geçen yılın Kasım ayında eşi ve bir kaç isimle beraber tutuklanan Dilan Polat'ın serbest bırakılacağı öğrenildi. Edinilen bilgiye göre mahkeme suç gelirlerinin aklanması suçu kapsamında tutuklu bulunan Dilan Polat'ın tutuksuz yargılanmasına karar verdi. 9,5 aydır tutuklu bulunan Dilan Polat'ın salıverileceği haberi gündeme bomba gibi düştü.

DİLAN POLAT KİMDİR

1990 Doğumlu Dilan Polat, Engin Polat ile uzun bir süredir evlidir. İki çocuk evladı olan Dilan Polat ünlüler dünyasına fotoğrafçılık yaparak girmiş daha sonrasında kendi adını taşıyan güzellik merkezi markası sahibi olmuştur. Sosyal medyada milyonlarca takipçisi olan Dilan Polat "Enerci" adıyla bir şarkıda çıkarmıştır.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER