Umut Akyürek'in kızı kim, Melek Bal kimdir, olay ne?

Ünlü şarkıcı Umut Akyürek sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı video ile gündem oldu. Kızı hakkındaki açıklamalar sonrasında herkes Melek Bal kimdir diye aramaya başladı.

Umut Akyürek'in kızı kim, Melek Bal kimdir, olay ne?

Güzel sesi ile olduğu kadar son dönemde yaptırdığı estetik ameliyatlarla da gündem olan Umut Akyürek bu seferde sosyal medya hesabından paylaştığı videoyla adından söz ettirdi. Umut Akyürek kızı Melek Bal ile ilgili ortaya attığı iddialar sonrasında bir kere daha yasaklı madde kullanımını gündeme taşımış oldu.

MELEK BAL KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, UMUT AKYÜREK'İN KIZININ BABASI KİM?

Ünlü şarkıcı Umut Akyürek yapmış olduğu açıklamasında "Söze nereden başlayacağımı bilemiyorum. Çok düşündüm. Daha önce de birkaç kez denedim bu videoyu sizlerle paylaşıp paylaşmamayı... Paylaşmak istiyorum artık çünkü bir yol bulamıyorum. Şöyle ki, benim kızımla ilgili bir takım sorunlarım olduğunu zaten biliyorsunuz. Uzun yılların sonunda bir programda dile getirmiştim psikolojik rahatsızlıkları olduğunu. Aslında işin boyutları çok daha farklı, çok daha karmaşık çünkü madde de kullanıyor. Hem de çok bilinçsizce... Tabii ki bilinçlisi olmaz ama adeta ölümüne... Çok kontrolsüzce o da psikiyatr rahatsızlığından dolayı kendini frenleyemediği için hiçbir konuda korkunç boyutlara vardı iş..." diyerek uyarı yaptı.

Umut Akyürek yapmış olduğu açıklamasında kendisini odasına kilitlediğini belirterek polis çağırmak zorunda kaldıklarını söyledi. Madde kullanan gençlerin yaşadıkları sorunlara değinen Umut Akyürek, kendi çocuğunun da bu durumda olduğunu ve serseri mayın gibi ortalarda dolandıklarını söyledi. Çocuğunun 18 yaşında olduğu için üzerinde bir hakları olmadığını belirten Umut Akyürek kızının ya öleceğini ya da öldüreceğini iddia ederek yardım istedi. Melek Bal Ertuğrul ise hastaneden kelepçeli resmini paylaştı. Melek Bal Ertuğrul 19 yaşında olup babası ise Oktay Ertuğrul'dur.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER