Ufuk Özkan'dan üzen haber! Organ nakli başvurusunda bulundu!

Ünlü oyuncu Ufuk Özkan'ın yanlış diyet yöntemiyle fazla kilo verdiği ve bu nedenle de bağışık sistemlerinin çöktüğü öğrenildi.

Ufuk Özkan'dan üzen haber! Organ nakli başvurusunda bulundu!

Geniş Aile dizisinde canlandırdığı Cevahir karakteriyle hafızalara kazınan başarılı oyuncu Ufuk Özkan'dan hayranlarını üzen haber geldi.
Uzun bir zaman sonra ekranlara dönmeye hazırlanan Ufuk Özkan'ın canlandıracağı yeni rol için sıkı bir diyete başladığı öğrenildi. Bu diyet nedeniyle 17 kilo kaybeden ve verdiği fazla kiloların nedeninin ise yanlış bir diyet programı olduğu belirtilen oyuncudan üzen haber geldi.

HOLLYWOD DİYETİ YÜZÜNDEN BAĞIŞIKLIK SİSTEMİ ÇÖKTÜ

Ekranlara dönmek isteyen ve yeni projesi ile izleyicilerle kavuşmak isteyen oyuncunun bağışıklık sisteminin de çöktüğü öğrenildi.

Sabah'ın haberine göre Hollywod diyeti yapan ünlü oyuncu ilk başta 5-6 kilo vererek amacına ulaştı. Fakat sonradan oyuncuya zarar veren diyet oyuncunun bağışıklık sisteminin çökmesine neden oldu. Hal böyle olunca oyuncunun da istediğinden çok daha fazla kilo verdiği açıklandı.
Bu üzen gelişmeyle birlikte Ufuk Özkan'ın yaşadığı sağlık problemlerinden ötürü karaciğer yetmezliği nedeniyle organ nakli için başvuruda bulunduğu öğrenildi.

"EN KISA SÜREDE HUZURUNUZA ÇIKACAĞIM"

Tüm gelişmeler takip edilirken oyuncudan konuyla ilgili açıklama geldi. Açıklamasında üzüntüsünü dile getiren Özkan, "Bugün sağlığım hakkında çıkan haberler ile ilgili sizlere bi açıklama yapmak istiyorum. Bir süredir karaciğerim ile ilgili problemler yaşıyorum. Organ nakli ihtimaline karşı da tabii ki uzman doktorlar tarafından durumum gözlem altında kontrollerim düzenli olarak yapılıyor. Erişilebilecek süreçler ile ilgili önceden görüşmeler yapılıyor... Sevenlerimden endişe dolu mesajlar aldım ve çok üzüldüm. Hayat bizleri hastalıklarla beraber yaşamayı öğrenmek zorunda bırakıyor. Ama yaşadığım bu süreçlerin hiçbir zaman işimi etkilemesine izin vermedim. Bugünden sonrada Allah’ın izniyle böle bir niyetim yok en kısa zamanda yeni dizi ve filmlerle huzurunuza çıkacağım. Tüm sevgi dolu dua dolu mesajlarınız için çok teşekkür ederim. Saygı ve Sevgilerimle Ufuk Özkan (abiniz,kardeşiniz) İyi ki varsınız." ifadelerini kullandı.

Öte yandan başarılı oyuncu Geniş Aile, Zengin Kız Fakir Oğlan, Emret Komutanım, Kızlar Yurdu gibi bir döneme damga vuran önemli dizilerde de yer almıştı. Başarılı oyuncu oyunculuktan ziyade Ben Bilmem Eşim Bilir yarışma programının da sunuculuğunu yapmıştı.

SONRAKİ HABER