Türkiye Güzeli 2024! Miss Turkey kraliçesi kim oldu?

Miss Turkey 204 güzellik yarışması sonuçları açıklandı. Kalan 20 finalistten birinci olan isim belli oldu. Miss Turkey 2024 birincisi İdil Bilgen oldu. Peki, İdil Bilgen kimdir, kaç yaşında?

Türkiye Güzeli 2024! Miss Turkey kraliçesi kim oldu?

Miss Turkey 2024 birincisi İdil Bilgen, jüriyi ve izleyicileri etkileyerek birinci oldu. Türkiye’nin en güzel kızı unvanını almaya hak kazanan İdil Bilgen hakkında merak edilenler haberimizde

İDİL BİLGEN KİMDİR?

Koç Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olan İdil Bilgen, Türkiye’nin en güzel kızı seçildi. Kısa süre içerisinde sosyal medyada gündem olan İdil Bilgen için de araştırmalar hız kazandı. 24 yaşında olan İdil Bilgen’in boyu 1.80 olarak açıklandı.

Gecede 2'nci sırada yarışan İdil Bilgen, gecenin en güzel kızı seçildi.

Dün düzenlenen Miss Turkey yarışmasında birinci olan İdil Bilgin 2024 yılının en güzel kızı seçildi. Yarışma sonrasında açıklama yapan İdil Bilgen, “Çok heyecanlıyım, çok mutluyum. Bu yarışmaya katılırken 1. olmayı çok istiyordum. Fakat olabilir miyim? Bilmiyordum. Şansımı denedim. Ülkemi temsil edebilmenin gururu beni çok heyecanlandırıyor” ifadesini kullandı.

CEMRE ÜLKER KİM?

Öte yandan yarışmada Miss Turkey 2’ncisi olan isim Cemre Ülker olarak açıklandı. 1.79 boyunca olan Ülker 23 yaşındadır. Eğitimine Paris School of Business, Uluslararası Pazarlama & İş Geliştirme Yüksek Lisans üzerinden devam etmektedir.

Miss Turkey yarışmasında 2’nci olan Cemre Ülker, ülkemizi Miss Supranational’da temsil etmeye hak kazandı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER