Tiktok fenomeni Yakışıklı Güvenlik, mesleğini bıraktı

Tiktok fenomeni olan ve Yakışıklı Güvenlik ismiyle bilinen Muhammet Sürmeneli, özel güvenlik mesleğini bıraktığını açıkladı.

Tiktok fenomeni Yakışıklı Güvenlik, mesleğini bıraktı

Tiktok fenomeni Muhammet Sürmeneli, Yakışıklı Güvenlik ismi ile ünlendi ve kısa sürede çok sayıda hayran kitlesine sahip oldu. Sürmeneli, özel güvenlik mesleğini bıraktığını paylaştı.

Yakışıklı Güvenlik ismiyle bilinen Muhammet Sürmeneli, özel güvenlik mesleğini bıraktı. Ünlü fenomen mesleğini neden bıraktığını açıkladı. Tiktok fenomeni Muhammed Sürmeneli, meslektaşlarından kendisine gelen eleştiriler dolayısıyla artık özel güvenlik mesleğini yapmayacağını söyledi.

Muhammed Sürmeneli, Youtube platformundan bir video paylaştı ve konu hakkında açıklamalarda bulundu. Ünlü fenomen, "Videoda söyleyebileceğim her şeyi söyledim. Anlayana çok anlamayana ne desem az gelir sadece kısacası ‘Yakışıklı Güvenlik’ artık yok" ifadelerini kullandı. Muhammed Sürmeneli, özellikle meslektaşlarından gelen eleştirilere tepki gösterdi.

Tiktok fenomeni Yakışıklı Güvenlik, mesleğini bıraktı

"KARARIMI VERDİM"

"Yakışıklı Güvenlik", özel güvenlikçilerin sorunlarını gündeme getirdiğini ve zaman içinde bu mesleği daha görünür kıldığını anlattı. Sürmeneli, "Kendi mesleklerini vasat görmek isteyen, mesleklerine önem verilmesini istemeyen insanlar için neden mücadele ediyorsun ki dedim kendi kendime ve en son güvenlik mesleğini bırakmayı düşündüm ve kararımı verdim" ifadelerini kullandı.

Muhammet Sürmeneli, tüm sosyal medya hesaplarında ismini değiştirdi. Hayranlar ise alınan karar karşısında büyük üzüntü yaşadığını belirtti.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER