TFF MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu kimdir, kaç yaşında, nereli?

TFF Başkanının değişmesi sonrası TFF ÖHK Başkanı da değişti. TFF MHK yeni başkanı olan Ferhat Gündoğdu'nun kimliği de futbolseverlerin gündeminde yer aldı.

TFF MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu kimdir, kaç yaşında, nereli?

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Seçimli Genel Kurulu'nda İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu,TFF'nin yeni başkanı seçildi. TFF tarafından yapılan açıklamada MHK başkan ve üyelerin atama kararı yer aldı.

Yaşanan değişimin ardından Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Merkez Hakem Kurulu (MHK) başkanlığına Dr. Ferhat Gündoğdu getirildi. TFF MHK yeni başkanı olan Dr. Gündoğdu'nun kimliği merak edilirken futbolseverler de ''MHK yeni başkanı Ferhat Gündoğdu kimdir, aslen nereli, kaç yaşında, kariyeri nedir?'' gibi sorulara yanıt aramaya başladı.

FERHAT GÜNDOĞDU KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

TFF MHK yeni başkanı seçilen Ferhat Gündoğdu, Ankara Üniversitesi'ndeki spor yönetimi eğitimi almış, yüksek lisans ve doktora eğitimlerini tamamlamıştır. MHK'da çeşitli dönemlerde görevler üstlenen Gündoğdu, 1987 - 1991 yılları arasında Kara Harp Okulu'nda işletme ve yönetim alanında lisans eğitimi almıştır. 2002 - 2004 yıllarında Ankara Üniversitesi'nde spor yönetimi ve 2005 - 2007 yılları arasında da Atatürk Üniversitesi'nde işletme ve yönetim alanında lisans üstü eğitimini tamamlayan Gündoğdu, 2014 yılında Ankara Üniversitesi'nde spor yönetimi alanında doktora aldı.

TFF MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu kimdir, kaç yaşında, nereli?

Ferhat Gündoğdu, 2019'da MHK'da üye olarak görev yürütürken 2021 yılında ise Metin Tokat'ın istifası sonrası MHK üyesi olarak atandı. Gündoğdu, TFF bünyesinde MHK Eğitimden Sorumlu üyesi olarak görev almıştı. Gündoğdu, kariyerine MHK Başkanı olarak devam edecek.

SONRAKİ HABER