Teoman vasiyetini duyurdu! Bağış detayı dikkat çekti

Türk Rock müziğinin öncü isimlerinden olan Teoman sanat hayatı kadar özel hayatı ile de dikkat çekiyor. 56 yaşındaki Teoman son olarak bir açıklama daha yaparak vefatı durumunda mal varlığına ne olmasını istediğini söyledi.

Teoman vasiyetini duyurdu! Bağış detayı dikkat çekti

Türk gençliğinde 90'lı ve 2000'li yıllarda asi ve ele avuca sığmayan bir yaşam imajı çizen Teoman günümüzde 60 yaşına yaklaşan bir isim. Hala adından söz ettiren sanat çalışmalarında bulunan Teoman bu seferde vasiyet açıklamasında bulundu.

MİRAS HAYIR KURUMUNA VE EVLADINA GİDECEK

Günaydın'dan Tuba Kaçık'a bir röportaj veren Teoman özel yaşantısına dair bir çok söylemler yaptı. Teoman öldükten sonra mal varlığının bir kısmının çocuk esirgeme kurumuna gitmesini istediğini ifade etti.

Başarılı şarkıcı yaptığı açıklamada "Kanuni düzenlemeler nedeniyle vasiyetimi istediğim gibi yazamadım ama. Ölümüm halinde birikimlerimin dörtte biri çocuk esirgeme kurumuna gidecek. Gerisini doğal mirasçım olarak kızım alacak" şeklinde konuştu.

TEOMANIN BİR KIZI BULUNUYOR

Teoman'ın mirasının bir kısmını bir hayır kurumuna başlayacak olması magazin dünyasında adından söz ettirdi. Teoman'ın 2013 yılında bir kız çocuğu olmuştu. Teoman 2012-2015 yılları arasında Ayşe Kaya ile evliliğinden olan kızı ile yakından ilgilenmeye devam ediyor.

Teoman'ın kızı Zeyno 10 yaşında bir çocuk olarak gözlerden uzak bir yaşam sürüyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER