Teoman Suriyeli sığınmacılar hakkında ne dedi?

Şarkılarıyla herkes tarafından tanınan ve bilinen sanatçı Teoman’dan dikkat çeken Suriyeli sığınmacılar çıkışı geldi.

Teoman Suriyeli sığınmacılar hakkında ne dedi?

Rock müziği denilince akıllara gelen Teoman’dan sosyal medyayı ikiye bölen ve kısa sürede gündem olan bir açıklama geldi.

“KARA KURULARI GÖRÜNCE MAHVOLUYORLAR”

Beyoğlu bölgesi için, orada Suriyeli yerine Norveçli sarışın çocukların görülmesi halinde herkesin hoşuna gideceğini söyleyen Teoman, “Orada Norveçli sarışın çocukları görseler ‘harika olmuş’ diyeceklerdi. Suriyeli kara kuruları görünce mahvoluyorlar” dedi.

İNGİLTERE’NİN SURİYELİSİ OLACAKLAR

Sözlerinin devamında ise Türkiye’deki Suriyelilerden rahatsız olanların hepsinin İngiltere’ye gitmek istediğini, İngiltere’nin Suriyelisi olacağını, “Bir de bu bizdeki Suriyelilerden rahatsız olanların hepsi İngiltere'ye gitmek istiyor, İngiltere'nin Suriyelisi olmak için. Kendine hak gördüğünü başkasına görmüyor” şeklinde ifade etti.

GERİ GÖNDERMEK VİCDANSIZLIK

Türkiye’deki aşırı göçten rahatsız olduğunu ifade eden genç rokcı bu durumun çaresinin olmadığını artık çocuklarının büyüdüğünü ve geri göndermenin vicdansızlık olacağını söyledi. Sözlerine “Her yer Arap da oldu” demenin ırkçılık olduğunu vurgulayarak son veren sanatçı sosyal medyada gündem oldu.

Teoman’ın açıklamaları kısa süre içerisinde yankı bulurken, sözlerini haksız bulanlar olduğu kadar hak verenlerin de olduğu görüldü.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER