Taylor Swift Türkiye Konseri ne zaman ve nerede? Taylor Swift Türkiye konseri detayları

Dünyanın en ünlü ve en çok hayran kitlesine sahip şarkıcı Taylor Swift'in Türkiye'de konser vereceği haberi gündeme bomba gibi düştü. Söz konusu gelişmenin ardından Swift'in hayranları konser detaylarını araştırmaya başladı.

Taylor Swift Türkiye Konseri ne zaman ve nerede? Taylor Swift Türkiye konseri detayları

Şarkıları milyarlarca dinlenen ve konserleri aynı anda on binlerce kişi tarafından izlenen Taylor Swift ülkemize gelecek. Kitleleri peşinden sürükleyen 34 yaşındaki şarkıcının konser yeri İstanbul oldu.

TAYLOR SWİFT TÜRKİYE'YE GELİYOR

Hit olan pek çok şarkıya imza atan ve müzik otoriteleri tarafından gelmiş geçmiş en iyi şarkıcılar arasında görülen Taylor Swift Türkiye konserinin detayları belli oldu. Sanatçının muhtemel konser tarihi ve biletlerinin ön satışının ne zaman gerçekleşebileceği gibi detaylar belli olmaya başladı.

Taylor Swift Türkiye Konseri ne zaman ve nerede? Taylor Swift Türkiye konseri detayları

Sabah'tan Hakan Uç'un haberine göre Amerikalı şarkıcı 2025 yılında Türkiye'de konser verecek. İstanbul'da gerçekleşecek konserin biletleri ise bu yılın sonlarına ön satışa çıkacak. 20 Kasım'da satışa sunulması beklenen biletlerin çok kısa bir şekilde tükenmesi ve Taylor Swift'in yoğun bir kalabalığa konser vermesi bekleniyor. Söz konusu konserin organizatörlüğünü ise Özcan Ertaş üstleniyor.

BÜYÜK BİR PRODÜKSİYON OLACAK

Ertaş'ta yaptığı açıklamada Türkiye'nin kültürel zenginliğini dünyaya duyurma kapsamında önemli bir adım olmasını beklediği Taylor Swift Konserine 200 TIR'lık bi ekipman geleceğini ifade etti. Ülkemizde de büyük bir hayran kitlesi bulunan Taylor Swift'in Konserinin 2025 yılının başlarında gerçekleşeceği tahmin ediliyor.

İlerleyen dönemlerde Taylor Swift konseri ile ilgili yeni bilgilerin duyurulması bekleniyor. Konserin tam nerede gerçekleşeceğine dair yeni bilgiler gelmesi ön görülüyor.

SONRAKİ HABER