Talat Bulut'tan tatil çıkışı: Para yok, eskidendi

Türk televizyonlarında bir çok yapımda yer alan fakat yakın dönemde Yasak Elma dizinde canlandırdığı rol ile hatırlanan Bulut tatile gitmediğini söyledi. Ünlü oyuncu tatil beldelerindeki kriz hakkında da konuştu.

Talat Bulut'tan tatil çıkışı: Para yok, eskidendi

Ünlü isimlerden yaz aylarına damga vuran tatil beldelerindeki turist azlığı konusuna dair söylemler gelmeye devam ediyor. Tatillerde görüntülenmeye aşina olunan isimler fiyat pahalılığı konusunda birleşiyor.

TATİL BÖLGELERİNDEKİ KRİZ SÜRÜYOR

Ülkemizde sıcaklıkların etkisini iyice göstermesi ile beraber tatil sezonunu açan vatandaşlar kıyı şehirlerine gitmeye başlamıştı. Günlük hayatta uygun fiyatla satılan yemeklerin aşırı pahalı satılması gibi konular uzun bir süre gündem olmuş, vatandaşlar bu durumun ardından rotalarını Yunan adalarına çevirmişti.

"PAHALI OLDU DİYE BOŞLAR"

Türklerin kendi ülkelerinden çok daha ucuza Yunan adalarına gitmesi esnafların tepkisini çekerken durum ile ilgili bir açıklamada Talat Bulut'tan geldi. 68 yaşındaki başarılı oyuncu kendisine tatil ile ilgili sorulan sorulara "Para yok. Eskidendi. Motosiklete biniyorum. Kirada oturuyorum. Haberlerden takip ettiğim kadarıyla Bodrum ve Çeşme pahalı oldu diye boşlar. Yunan Adaları daha ucuz" şeklinde cevap verdi.

Bir çok ünlüden de benzer ifadeler geldi. Söz konusu açıklamalarda fiyatların aşırı derecede pahalı olmasından dolayı vatandaşların Yunan adalarına gitmeye devam etmesinin çok normal olduğu ifadelerine yer verildi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER