Takipten çıktı! Wanda Nara ile Icardi boşanıyor mu?

Galatasaray'ın golcüsü Mauro Icardi ile Wanda Nara'nın boşanacağı iddia edildi. Wanda Nara, sosyal medya hesabından Icardi'yi takip etmeyi bıraktı.

Takipten çıktı! Wanda Nara ile Icardi boşanıyor mu?

Ünlü yıldız Mauro Icardi ile Wanda Nara'nın boşanacakları yönünde çıkan iddia gündeme bomba gibi düştü. Çift, henüz iddialara yanıt vermedi.

Arjantin basınında Mauro Icardi ile Wanda Nara hakkında büyük bir iddia ortaya atıldı. Arjantin basınında Wanda Nara'nın, Mauro Icardi'ye boşanma davası açtığına dair haberler yapıldı ve bu haberler sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

ICARDİ, NARA'YI HALA TAKİP EDİYOR

Arjantin basınında yer alan haberlere göre Wanda Nara'nın, Mauro Icardi'ye boşanma davası açtığı öne sürüldü. Bu iddia gündeme gelince ikilinin sosyal medya hesaplarına bakıldı ve Wanda Nara'nın Icardi'yi Instagram hesabında takip etmeyi bıraktığı görüldü.

Takipten çıktı! Wanda Nara ile Icardi boşanıyor mu?

Nara'nın Icardi'yi takipten çıkması ise boşanma iddialarını güçlendirdi. Arjantinli futbolcu Icardi'nin ise Wanda Nara'yı takip etmeye devam ettiği görüldü. Dünyaca ünlü çift, daha önce de ilişkilerinde sorun yaşamıştı ancak boşanmaktan vazgeçme kararı almıştı.

Mauro Icardi ile Wanda Nara'nın boşanacakları yönündeki iddiaları duyan hayranlar ise büyük endişe yaşadı. Hayranlar, Arjantin basınında Mauro Icardi ile Wanda Nara hakkında ortaya atılan boşanma iddiası ile ilgili ünlü çiftten açıklama bekliyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER