Survivor'da akıl almaz olay! Acun Ilıcalı'dan Poyraz'a görülmemiş ceza

Bu akşam yayımlanan Survivor All Star'da Acun Ilıcalı tarafından, Poyraz ve mavi takımda yarışan bazı yarışmacılara görülmemiş ceza verildi.

Survivor'da akıl almaz olay! Acun Ilıcalı'dan Poyraz'a görülmemiş ceza

Suvivor All Star'ın bu akşam yayımlanan bölümünde akıl almaz bir olay yaşandı. Mavi takım yarışmacısı olan Poyraz'a Acun Ilıcalı'dan Survivor tarihinde görülmemiş ceza geldi. Konu ile ilgili yapılan açıklamalara göre yaşanan bu olay sonucunda sadece Poyraz'a değil mavi takımda yer alan pek çok erkeğe verildiği öğrenildi.

SURVIVOR'DA GÖRÜLMEMİŞ CEZA VERİLDİ!

Bugün yayımlanan bolümde Acun Ilıcalı tarafından yapılan açıklamalara göre Poyraz'ın adadan uzaklaşarak Dominikli birinin evine girdiği, evden de yiyecek ve içecek aldığı öğrenildi. Dominikli birinin olayı bildirmesinin ardından Acun medya tarafından mavi takımın adası arandı.

Edinilen bilgilere göre pek çok yiyecek ve içeceğin adada bulunduğu öğrenildi. Konuyu acil durum konseyinde açıklayan Acun Ilıcalı, Poyraz için verilen cezayı duyurdu.

POYRAZ İÇİN 10 ÖDÜL CEZASI!

Acun Ilıcalı tarafından konu ile ilgili yapılan açıklamalara göre Poyraz'a ilk olarak 15 ödül ceza verildi. Ardından mavi takımdan Poyraz ile birlikte bu yiyecek ve içecekleri tükettiği hakkında erkeklerden Hakan hariç tüm erkekler ve kadınlardan da yalnızca Aysu itirafta bulundu.

Bunun üzerine son olarak Acun Ilıcalı tarafından Poyraz için 10 ödül ceza, diğer Aysu'ya 4 ödül ceza, Batuhan'a 2 ve diğer erkeklere de 3 ödül ceza verildi.

SONRAKİ HABER