Survivor Yunus Emre kimdir, diskalifiye mi oldu?

Bu sene yayımlanan Survivor All Star yarışmasında Yunus Emre il Poyraz arasında yaşanan tartışmanın ardından Yunus Emre'nin diskalifiye olup olmayacağı hakkında merak edilenler araştırılmaya başlandı.

Survivor Yunus Emre kimdir, diskalifiye mi oldu?

TV8 ekranlarında yayımlanan ve Acun Ilıcalı ile Murat Ceylan'ın sunuculuğunu üstlendiği Survivor All Star yarışmasında bu akşam bir tartışma meydana geldi. Mavi takımın oyuncusu iken alınan bir karar ile Kırmızı takıma geçen Yunus Emre ile mavi takımın oyuncusu olan Poyraz arasında bir gerilim yaşandı. Acun Ilıcalı tarafından yapılan açıklamalara göre bu tartışma sırasında Yunus Emre tarafından yarışmanın çok dışında kabul edilen sözler sarf edildi. Bunun üzerine Yunus Emre'nin herhangi bir şekilde ceza alıp almayacağı ise en çok merak edilen konular arasında yer aldı.

YUNUS EMRE DİSKALİFİYE Mİ OLACAK?

Konu hakkında merak edilenlerin artmasının ardından bugün yayımlanan bölümde yaşanacak olan gelişmeler hakkında araştırmalar başladı. Bu çerçevede yayımlanan fragmanda da görüldüğü üzere Yunus Emre ile Poyraz arasında bir gerilim yaşandığı öğrenildi. Yaşanan bu gerilimin büyümesi sonucunda da Yunus Emre'nin Poyraz'a yarışmada kullanılamayacak kelimeler sarf ettiği söylendi.

Gerçekleşecek olan konseyde Acun Ilıcalı tarafından Yunus Emre'ye herhangi bir cezanın verilip verilmeyeceği hakkında bilgilendirmeler yapılacak.

SURVİVOR YUNUS EMRE KİMDİR?

1993 yılında İstanbul'da doğan Yunus Emre, Silivri’de ikamet ediyor, 1.85 boyunda ve 82 kilodur. Açık öğretim Fakültesi’nde Ulaştırma Lojistik okuyan Yunus Emre, lise hayatında yaşadığı bir rahatsızlık sonucu çok kilo aldığını ve okuldayken aldığı kilolarla çok dalga geçildiği için okulu bir türlü sevemediğini ifade eden Yunus Emre, bu sebeple tedavisi sona erdiğinde okul çıkışı şehir stadında koşarak 96 kilodan 64 kiloya düşmeyi başardığını ifade etti.

Survivor'da elde ettiği başarı ile kendini Türkiye'ye tanıtan Yunus Emre, spor salonuna gelen profesyonel kick boxer, güreşçi ve karetecilerle yaptığı antrenmanlarda onlardan daha iyi olduğunu fark eden Yunus Emre, MMA dövüşlerine katılmaya başlamış 2019’da Türkiye 3.’sü, İstanbul 2.’si olan Yunus Emre, şu anda modellik ve yardımcı oyunculukla ilgilendiğini, aksiyon filmi çekmek ve dövüş kulübü sahibi olmak gibi hayalleri olduğunu ifade ediyor. MMA federasyonunun bile hocam diyerek hitap ettiği bir manken dövüşçü olduğunu söylemiştir.

Bu sene Survivor All Star'a çağrılması sonucunda yeniden gündem olmuş, bu seneki performansı da son derece beğenilmiştir.

SONRAKİ HABER