Survivor son dokunulmazlık oyununu kim kaybetti? 2. Eleme adayı kim oldu?

Her hafta büyük mücadelelere sahne olan Survivor'da sona doğru adım adım gidiliyor. Her bölüm yaşananların merakla beklenildiği programda eleme adayları seçilmeye devam ediliyor.

Survivor son dokunulmazlık oyununu kim kaybetti? 2. Eleme adayı kim oldu?

Doğada hayatta kalma temalı Survivor 2024 her bölümünde yeni bir olaya sahne oluyor. Acun Ilıcalı'nın sevilen yarışması Survivor'da bu bölümde de eleme heyecanı yaşandı.

Bu sene programda önceki senelerden farklı olarak bireysel performansa dayalı eleme sistemi oluyor. Yarışmacılar eleme potasına girdiklerinde SMS ile değil oynadıkları oyun sonucunda adadan gönderiliyor. Önceki senelerde gelen adaletsizlik ifadelerine nokta koyan bu sistemde eleme potasına giren yarışmacılar ve orada sergiledikleri performans ayrıca dikkat çekiyor.

ELEME OYUNUNU HANGİ TAKIM KAYBETTİ?

Haftanın 2. dokunulmazlık oyunu yine büyük bir heyecan yaşattı. Kırmızı ve mavi takımın bir kez daha karşı karşıya geldiği dokunulmazlık oyununda kazanan takım kırmızı ekip oldu. Rakibine 12-8 üstünlük kuran kırmızı takım bu hafta eleme adayı çıkarmayacak ekip oldu. Bu sonucun ardından üzüntü yaşayan mavi takımda yapılan oylama sonucu adadan gitmesi için eleme potasına gönderilen ikinci isim belli oldu.

Survivor son dokunulmazlık oyununu kim kaybetti? 2. Eleme adayı kim oldu?

2. ELEME ADAYI BELLİ OLDU

Mavi takımın kendi arasında yaptığı oylama sonucu adadan gönderilmesi istenen isim Batuhan oldu. Batuhan 2. eleme adayı olarak seçilirken 2 adayın daha belirlenmesi ile eleme potası seçme işlemi tamamlanacak. Bu sürecin tamamlanmasının ardından adadan elenecek ismi gönderme için oyunlar oynanacak.

SONRAKİ HABER