Survivor Sahra Nagihan olayı ne? Sahra neden yok, Nagihan ile kavga mı etti?

Survivor All Star'ın bu akşam yayınlanan bölümünde gündeme Sahra ile Nagihan'ın kavgası düştü. İkilinin kavgasının ardından Nagihan ceza aldı.

Survivor Sahra Nagihan olayı ne? Sahra neden yok, Nagihan ile kavga mı etti?

2024 yılında ekranların en fazla izlenen yarışmalarından biri olan Survivor All Star'da bu akşam gündeme Nagihan ile Sahra'nın kavgası düştü. TV8 ekranlarında yayınlanan ve Acun Ilıcalı'nın sunuculuğunu üstlendiği yarışmada gündeme sık sık yarışmacıların tartışmaları gelmekteydi. Bunun üzerine bugün kırmızı takım yarışmacısı Nagihan ile mavi takım yarışmacısı Sahra arasında bir tartışmanın yaşandığı öğrenildi. Konu ile ilgili yapılan açıklamalarda Acun Ilıcalı tarafından tartışmanın içeriği hakkında net bir bilgi verilmedi.

NAGİHAN'A 2 ÖDÜL CEZASI VERİLDİ!

Tartışmanın kişilerin özel hayatları hakkında bazı konuların açılmasının üzerine yaşanmasının ardından bu durumun kavgaya dönüştüğü ve iki yarışmacı arasında ağır kelimelerin sarf edildiği bilgisi Acun Ilıcalı tarafından verildi. Dokunulmazlık oyunu sırasında Nagihan ve Sahra arasında bir gerginlik yaşandığı ve araya fiziksel temasın girdiği yapılan açıklamaların ardından izleyiciler tarafından tahmin ediliyor. Bununla birlikte izleyenler ve yarışmacılar bu konu ile ilgili Acun Ilıcalı’nın tepkisi ve tavrı net bir şekilde öğrenildi.

Sunucu Acun Ilıcalı tarafından Nagihan'a olan tavrın net ve sert bir şekilde verildiği bilinmekle birlikte Nagihan, bu olayın yaşanması nedeni ile özür diledi. Konunun daha da fazla uzamamasını isteyen Acun Ilıcalı, Nagihan Karadere yaşanan bu olay sebebi ile 2 ödülden men edilme cezası verildi.

Sahra ise gerçekleşen konseye katılmadı, katılmama nedeni hakkında ise herhangi bir şekilde açıklama yapılmadı. Önümüzdeki süreçte nasıl gelişmelerin yaşanacağı ise merak konusu oldu.

SONRAKİ HABER