Survivor Nefise kimdir, nereli, kaç yaşında? Şampiyon oldu mu?

Survivor 2024 All Star kadrosunda yer alan ve finalist olmayı başaran Nefise Karatay'ın kim olduğu araştırılıyor.

Survivor Nefise kimdir, nereli, kaç yaşında? Şampiyon oldu mu?

Survivor 2024 All Star, dün akşam şampiyonunu belirledi. Yarışmanın sevilen ve başarılı isimlerinden Nefise Karatay'ın şampiyon olup olmadığı ise merak edildi. Finalistler arasında yer alan Karatay'ın hayatı araştırılıyor.

Survivor 2024 All Star yarışması ile geniş bir hayran kitlesi edinen Nefise Karatay, parkurlardaki hız ve çabukluğuyla dikkat çeken isimlerden biri oldu. Yarışmada ilk önce mavi takımda yer alan daha sonra da kırmızı takımda yarışan Karatay'ın kaç yaşında olduğu, nereli olduğu merak konusu oldu.

Survivor Nefise kimdir, nereli, kaç yaşında? Şampiyon oldu mu?

NEFİSE KARATAY'IN HAYATI

Milli Sporcu Nefise Karatay, Balıkesir Edremit'te 25 Şubat 2000 tarihinde dünyaya geldi. Milli atlet olan Karatay, uzun atlama ve engelli atlama dallarında kariyerini sürdürüyor. Survivor 2024 All Star kadrosunda yer alan Nefise Karatay, annesinin girişimiyle spor hayatına başladı. Fenerbahçe ile kariyerine başlayan Karatay, İstanbul'a giderek spor kariyerini profesyonel bir şekilde ilerletti. Engelli koşu branşında Türkiye ve Balkan şampiyonlukları kazanan Nefise Karatay, başarılı kariyeri ile çok konuşuluyor. Nefise Karatay'ın Instagram hesabında 423 bin takipçisi bulunuyor. Karatay'ın sosyal medya hesabındaki paylaşımlarına çok sayıda beğeni ve yorum geliyor.

Survivor’un iddialı isimleri arasında yer alan Nefise Karatay, 2023 yılında Özgür Tetik ile Survivor finalinde karşı karşıya gelmiş ve kazanmıştı. Survivor'da dün akşam final heyecanı yaşandı. Büyük finale kalan Nefise ve Ogeday arasında yapılan düellolar sonucunda sezonunun birincisi belli oldu. İki isim arasındaki mücadele nefes kesti. Heyecan dolu yarışmada sona gelindi. Survivor All Star şampiyonu Ogeday oldu.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER