Survivor All Star'da haftanın dördüncü eleme adayı kim oldu?

Her hafta olduğu gibi bu hafta da Survivor All Star yarışmasında dört eleme adayı belli oldu. Erkekler haftasında mücadele eden iki takımdan da adaylar adada kalmak için mücadele edecek.

Survivor All Star'da haftanın dördüncü eleme adayı kim oldu?

Ekranların en çok izlenen ve takip edilen yarışmalarından biri olan Survivor All Star'da bu haftanın eleme adayları belli oldu. Her hafta olduğu gibi bu hafta da eleme adayının belirlenmesi için toplamda 4 aday belirlendi. Geçtiğimiz hafta kadınlar elemesinde gerçekleştirilen mücadelede adaya veda eden Aysu olurken, bu hafta erkekler elemesi için yapılan dokunulmazlık mücadelesinde 4 aday birden belli oldu.

SURVIVOR'DA ERKEKLER HAFTASINDA 4. ELEME ADAYI BELLİ OLDU!

Bu haftanın ilk dokunulmazlık yarışmasında mavi takım ile kırmızı takım arasında yaşanan mücadelede kırmızı takımın galibiyeti sonucunda mavi takımdanHakan, 1. eleme adayı olmuştu. İkinci gün oynanan dokunulmazlık oyununda ise iki takım arasındaki mücadelede bu defa kazanan takım mavi olurken kırmızı takımdanSercan 2. eleme adayı oldu.

Üçüncü günde ise dokunulmazlık oyununu bu defa yeniden kırmızı takım aldı. Mavi takımdan çıkan aday isePoyraz oldu.

Survivor All Star'da haftanın dördüncü eleme adayı kim oldu?

SON DOKUNULMAZLIK OYUNUNUN KAZANANI MAVİ TAKIM OLDU!

Yapılan mücadelelerin ardından son bölümde gerçekleştirilen mücadelede mavi takım 12-7 skoru ile son dokunulmazlık oyununun kazanan tarafı oldu. Durum bu şekilde olunca da kırmızı takımdan bir adayın daha çıkması gerekti.

Böylelikle bu haftanın son dokunulmazlık oyununda 4. eleme adayı kırmızı takımdan Özgür oldu.

SONRAKİ HABER