Survivor All Star'da gergin anlar, Acun Ilıcalı çok sinirlendi! Nagihan diskalifiye mi oldu?

Bugün yayımlanan Survivor All Star'da Nagihan ile Aleyna arasında yaşanan gerilimin ardından Acun Ilıcalı çok sinirlendi. Bunun üzerine yayımlanan yeni tanıtımda Nagihan'ın diskalife olup olmadığı merak konusu oldu.

Survivor All Star'da gergin anlar, Acun Ilıcalı çok sinirlendi! Nagihan diskalifiye mi oldu?

6 Şubat tarihinde yayımlanan Survivor All Star yarışmasında yarışmasında son derece gergin dakikalar yaşandı. Dokunulmazlık oyununda yaşanan gergin dakikaların ardından ada konseyinde ise yine Nefise, Nagihan ve Aleyna arasında oldukça şiddetli tartışmaların yaşandığı görüldü. Bu tartışmaların aniden büyümesinin hemen ardından ada konseyinde Nagihan'ın Aleyna'yı ittirmesi sonucunda sözlü tartışma büyüdü. Ada konseyinden ağlayarak ayrılan Aleyna'nın ardından Acun Ilıcalı'dan oldukça sert sözler geldi.

ACUN ILICALI ÇOK SİNİRLENDİ!

Bu akşama damga vuran tartışmaların ardından Acun Ilıcalı Nagihan ile oldukça sert bir konuşma gerçekleştirdi. Yaptığı konuşmada ‘ne istiyorsunuz?’ şeklinde sitem eden Ilıcalı, yarışmada artık bu tür tartışmaların yaşanmasını istemediğini belirterek oldukça sert bir şekilde yeniden uyarılarını yaptı.

SURVIVOR ALL STAR NAGİHAN DİSKALİFİYE Mİ OLDU?

Oldukça zorlu ve tartışma dolu geçen bir konseyin ardından Survivor All Star'ın yarın yayımlanacak olan bölüm tanıtımı da verildi. Bu tanıtımda bir ada konseyinin düzenlendiği ve konseyde yalnızca Nagihan'ın olduğu görüldü. Acun Ilıcalı tarafından yapılan açıklamalar Nagihan'ın diskalifiye olduğu şeklinde yorumlanırken, tanıtımın son dakikalarında Nagihan'ın konseyi terk ettiği görüldü.

Yüksek bir olasılık ile Nagihan'ın diskalifiye olacağı konuşulurken, dün ada konseyinde adının çıkması üzerine yine kırmızı takımdan olan Mustafa Kemal'in tartışmaları da gündem olmuştu. İki ismin gidişatının nasıl olacağı hakkında merak edilenler gittikçe artmaya başladı.

Şimdi ise yarışmayı takip eden milyonlar bir an önce yarın yayımlanacak olan bölümü beklemeye başladı.

SONRAKİ HABER