Survivor All Star Turabi neden yok, sakatlandı mı, elendi mi?

30 Ocak tarihinde TV8 ekranlarında yayımlanan Survivor All Star yarışmasında Turabi'nin bu bölümde görülmemesinin ardından izleyiciler tarafından yarışmacının neden olmadığı hakkında merak edilenler araştırılmaya başlandı.

Survivor All Star Turabi neden yok, sakatlandı mı, elendi mi?

Acun Ilıcalı ve Murat Ceylan'ın sunuculuğunu üstlendiği Survivor All Star yarışmasında bugün yeni bir bölüm yayımlandı. Bunun ardından 30 Ocak 2024 tarihinde yayımlanan bu bölümde yarışmanın en çok gündem olan ve sevilen yarışmacılarından biri olan Turabi'nin yarışmada görülmediği öğrenildi. Yarışmacı gün yayımlanan bölümde de oyunda ve ada konseyinde yoktu. Bunun üzerine izleyiciler tarafından da Turabi'nin neden olmadığı hakkında merak edilenler araştırılmaya başlandı.

30 OCAK SURVİVOR ALL STAR TURABİ NEDEN YOK?

Dün oynanan dokunulmazlık oyunda Kırmızı takım uzun bir aranın ardından 12-11 skoru ile galibiyeti elde etti. Bununla birlikte Turabi'nin ne yarışma esnasında ne de ardından gerçekleşen ada konseyinde olmaması izleyicilerin de gözünden kaçmadı. Bugün haftanın son dokunulmazlığı içi heyecanlı bekleyiş devam ederken, yayımlanan bölümde yeniden Turabi'nin olmadığı fark edildi.

Konu hakkında sunucu Murat Ceylan tarafından yapılan son açıklamalara göre Turabi'nin yaşadığı sakatlık nedeni ile bugün de yarışamayacağı öğrenildi. Onunla birlikte yine kırmızı takımdan Bozok ve Pınar'ın da yaşadığı sakatlık yüzünden bugün yarışmada performans gösteremeyecek olan iki isim olduğu ifade edildi.

SONRAKİ HABER