Survivor All Star Turabi elendi mi, neden yarışmada yok?

Bu sene Survivor All Star yarışmasında en çok konuşulan isimlerden biri olan Turabi'nin elenip elenmediği hakkında merak edilenlerin artmasının ardından konu hakkında açıklama geldi.

Survivor All Star Turabi elendi mi, neden yarışmada yok?

Ekranların en çok sevilen ve takip edilen yarışmalarından biri olan Survivor All Star yarışmasında bu sene de gündeme damga vuran isim Turabi olmuştu. Hem yarışmadaki başarılı performansı hem de pek çok polemiğin içinde yer alması sonucunda sık sık gündeme gelen isim, son dönemde yaşadığı sakatlıklar sonucunda hem konseyde hem de yarışmalarda kendini gösterememeye başladı.

Yaşadığı sakatlık sonucunda yarışmada tam olarak performans gösteremeyen Turabi'nin oyunlar haricinde adada da sessizliği son dönemde dikkat çekiyordu. Son birkaç gündür hem oyun alanında hem de ada konseyinde de bulunmayan Turabi'nin yarışmadan elenip elenmeyeceği hakkında merak edilenler artmaya başlamıştı.

SURVIVOR ALL STAR TURABİ ELENDİ Mİ?

Konu hakkında merak edilenlerin artmasının ardından bugün ada konseyinde yapılan son açıklamaya göre Turabi'nin yaşadığı sakatlık sonucunda yarışmaya devam edemeyeceği, bu nedenle de adaya veda etmesi gerektiği öğrenildi. Alınan bu haber hem yarışmada daha da devam etmek isteyen Turabi'yi hem de takım arkadaşlarını oldukça üzdü. Elenen Turabi'nin yerine kırmızı takıma kimin geleceği ise şimdiden merak konusu oldu.

SONRAKİ HABER