Survivor All Star Mustafa Kemal Kurt gitti mi, diskalifiye mi oldu?

Yaşanan tartışmaların ardından Survivor All Star'da Mustafa Kemal Kurt'un yarışmadan diskalifiye olup olmayacağı hakkında merak edilenler artmaya başladı.

Survivor All Star Mustafa Kemal Kurt gitti mi, diskalifiye mi oldu?

Acun Ilıcalı ve Murat Ceylan'ın sunuculuğunu üstlendiği Survivor All Star yarışmasında son bir haftadır kırmızı takım için oldukça hareketli dakikalar yaşandı. Kırmızı takımın dokunulmazlık oyununu kaybetmesinin ardından Mustafa Kemal Kurt'un adının çıkması üzerine önce Kurt sinirlenerek oyuna çıkmadı.

ACUN ILICALI ÇOK SİNİRLENMİŞTİ!

Yaşanan bu olayın ardından ertesi gün Nagihan ile Aleyna arasında büyü bir tartışma geçti. Mavi takım oyuncusu olan Nefise'nin de karıştığı bu kavgaların ardından Acun Ilıcalı oldukça sinirlendi. Konsey sırasında yaşanan bu tartışmalarda Nagihan'ın ağır sözler söyleyerek Aleyna'yı ittirmesinin ardından yaşanan bu gerginlik sonucunda konsey sona ermişti.

Bugün oynanan bölümde de hem Nagihan'ın bu davranışları nedeni ile diskalifiye olup olmayacağı hem de Mustafa Kemal'in hem oyunlara he de konseye katılmaması nedeniyle gidip gitmeyeceği hakkında merak edilenler artmaya başladı. Acun Ilıcalı tarafında bugün yayımlanan bölümde yapılan konuşmalar sonucunda Nagihan özür dileyerek bir daha aynı hareketleri sergilemeyeceğine dair söz verdi. Böylelikle diskalifiye olmadı. Bu noktada Mustafa Kemal ise merak konusu oldu.

SURVIVIOR ALL STAR MUSTAFA KEMAL KURT DİSKALİFİYE Mİ OLDU?

Bugün oynanacak olan yarışma esnasında hem takım arkadaşlarının isteği üzerine hem de Mustafa Kemal'in pişmanlığını dile getirmesi üzerine diskalifiye olmayacağı, oyunlara geri dönüleceğini ifade etti.

SONRAKİ HABER