Survivor All Star Gizem ve Yağmur diskalifiye mi oldu, sağlık durumu nasıl?

Bu sene Survivor All Star yarışmasında yarışan Gizem ve Yağmur'un sakatlanması üzerine merak edilen açıklama geldi. İki ismin adaya veda edip edemeyeceği merak konusu oldu.

Survivor All Star Gizem ve Yağmur diskalifiye mi oldu, sağlık durumu nasıl?

Bu senenin en çok izlenen yarışmalarından biri olan Survivor All Star'da sakatlıklar peş peşe yaşamaya başlandı. Yarışmanın başından itibaren pek çok yarışmacı sakatlığı nedeni ile yarışmaya veda etmek zorunda kaldı. Derken bu yarışmalara iki isim daha eklendi.

Son olarak kırmızı takım yarışmacısı olan Nagihan yaşadığı ağır sakatlığın ardından bu defa Gizem ve Yağmur sakatlığı yarışmaya damga vurdu. Gizem'in dizinden yaşadığı sakatlık ile Yağmur'un ise ayak bileğinden yaşadığı sakatlık peş peşe vedaları getirdi.

SURVIVOR ALL STAR'A İKİ YARIŞMACI VEDA ETTİ!

30 Mart tarihinde gerçekleştirilen dokunulmazlık oyununun ardından ada konseyi düzenlendi. Bu konseyde önemli açıklamalarda bulunan Acun Ilıcalı bir süredir haber beklenen Gizem ve Yağmur hakkında üzücü haberi verdi.

Yapılan açıklamalara göre kırmızı takımdan Gizem ile mavi takımdan ise Yağmur'un yaşadığı sakatlığın ciddi boyutta olması nedeni ile yarışmaya veda etmek zorunda kaldıkları öğrenildi. Yağmur'un bileğinde ciddi bir kırık olması nedeni ile yarışmaya devam edemeyeceği duyuruldu.

Yarın yani 31 Mart tarihinde yayımlanacak olan bölümde Yağmur ve Gizem arkadaşlarına veda ederek yarışmadan ayrılacak.

SONRAKİ HABER