Survivor All Star 9 Mart dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Bugün akşam TV8 ekranlarında yayımlanan Survivor All Star yarışmasında oynana dokunulmazlık oyununun ardından hangi takımın bugün oynanan dokunulmazlık oyununu kazandığı merak konusu oldu.

Survivor All Star 9 Mart dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Acun Ilıcalı ve Murat Ceylan'ın sunuculuğunu üstlendiği Survivor All Star yarışmasınca heyecanlı oyunlar oynanmaya devam ediyor. Git gide azalan yarışmacıların ardından bu sene performansı ile kimin şampiyon olacağı büyük bir merak ile bekleniyor.

Bugün akşam oynanan haftanın ilk dokunulmazlık oyununda ilk kadın adayın belirlenmesi için mavi takım ile kırmızı takım arasında büyük bir karşılaşma yaşandı. İlk olarak mavi takımın önde geldiği dokunulmazlık oyununun sonucu merak konusu oldu.

SURVIVOR ALL STAR 9 MART DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Karışık bir parkurun tamamlanmasının ardından finalde top atışı ile 6 topun vurulduğu dokunulmazlık oyununda ilk olarak mavi takım başarılı finalleri ile önde ilerledi. Bunun ardından kırmızı takım ise geriden gelerek skoru bir anda öne taşıdı.

Sonucun oldukça merak edildiği bu yarışmada oyun bir anda kırmızı takımın atağı ile 8'e 5 olarak değişti. Bir yandan da Hakan ve Yunus Emre ve Berna - Yunus Emre arasında yaşanan gerilim de akşama damgasını vurdu.

Bununla birlikte kırmızı takımın önde ilerlemesinin ardından dokunulmazlık oyunu 12'ye 9 sona erdi.

SONRAKİ HABER