Survivor All Star 2024 ödül oyununu kim kazandı, Survivor'da bu akşam kim elendi?

Survivor All Star'ın bu akşam yayımlanan bölümünde mavi ve kırmızı takımın hangisinin ödül oyununu kazandığı hakkında merak edilenler izleyiciler tarafından araştırılmaya başlandı.

Survivor All Star 2024 ödül oyununu kim kazandı, Survivor'da bu akşam kim elendi?

Her hafta olduğu gibi bu hafta Perşembe gününe gelindiğinde Survivor All Star'da hem ödül oyunu hem de eleme heyecanı yaşandı. Kırmızı takım ile Mavi takım arasında gerçekleşen ödül oyunu mücadelesinde bu hafta kolları güçlü olan taraf kazandı.

SURVIVOR ALL STAR ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Yine güç savaşının yaşandığı Survivor All Star'da bugün yayımlanan ödül oyununda yarışmacılar karşılıklı olarak bir mekanizmada elleri ile asılı kaldı. Bir yandan da saat yönü ve tersi olacak şekilde dönerek zorluk çıkaran mekanizmada rakibine göre daha uzun kalan kişi ise takımına sayısını getirdi.

Survivor All Star 2024 ödül oyununu kim kazandı, Survivor'da bu akşam kim elendi?

Zorlu geçen mücadelede bu haftaki ödül oyununun sahibi Kırmızı takım oldu. Yemek ödülünün tadını çıkarmalarının ardından iki takım da elenmenin yaşayacağı düelloya geçti.

SURVIVOR ALL STAR BU HAFTA HANGİ YARIŞMACI ELENDİ?

Ödül oyununun ardından aday gösterilen 4 yarışmacıdan birinin kaderinin belirleneceği düello başladı. Hakan, Mustafa Kemal, Yaman ve Batuhan arasında geçecek olan bu karşılaşmada ikili gruplar halinde mücadele gerçekleştirildi.

Survivor All Star 2024 ödül oyununu kim kazandı, Survivor'da bu akşam kim elendi? - Resim : 2

İlk olarak Hakan- Batuhan ve Mustafa Kemal - Yaman arasında süren karşılaşmadan ilk galipler elenme riskinden kurtuldu. Bu karşılaşmalardan rakibine göre daha az sayı alarak ikinci tura kalan isimler ise Hakan ve Mustafa Kemal oldu.

Final oyunu ile kaderin belirleneceği bu karşılaşmada ise 4-4'e gelen skorda, izleyiciler ve orada bulunan diğer yarışmacılar adeta nefeslerini tuttu. Bu karşılaşmada rakibinden daha önde parkuru tamamlayıp, atışlarını yapan Hakan, elenmekten kurtulurken, bu akşam adaya veda eden isim Mustafa Kemal Kurt oldu.

SONRAKİ HABER