Survivor All Star 14 Nisan eleme adayı kim oldu?

Bu sezonun en çok izlenen yarışmalarından biri olan Survivor All Star yarışmasında haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu gerçekleştirildi. Böylelikle ikinci gitme adayı da belli oldu.

Survivor All Star 14 Nisan eleme adayı kim oldu?

Geçtiğimiz hafta mavi takımdan Hakan'ın adaya veda etmesinin ardından haftanın yeni dokunulmazlık oyunu gerçekleştirildi. Dün oynanan ilk dokunulmazlık oyununda Mavi takımın kazanması sonucunda ilk eleme adayı kırmızı takımdan Özgür olmuştu. Son yayımlanan bölümde ise haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu tamamlandı. Böylelikle de adaya veda etmek üzere ikinci eleme adayının da belli olduğu ifade edildi.

HAFTANIN İKİNCİ DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

14 Nisan Pazar akşamı yayınlanan 85. bölümünde haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu oynandı. Kırmızı ve mavi takım yarışmacıları arasında oynanan dokunulmazlık oyununda bu defa dokunulmazlık oyununu kırmızı takım kazandı.

Böylelikle kırmızı takım dünden sonra bu defa rahat bir konsey geçirirken, mavi takım ise bir aday çıkarmak zorunda kaldı. Bu isim ise oy çoğunluğu ile belirlendi.

İKİNCİ ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor All Star yarışmasında geçtiğimiz gün kırmızı takımın kaybetmesi üzerinde Özgür haftanın ilk eleme adayı olmuştu. Son bölümde geride bırakılan ada konseyinde ise haftanın ikinci eleme adayı Yaman oldu.

Şimdi ise bu hafta geride kalan diğer iki dokunulmazlık oyunu ile birlikte gitme adaylarının belirleneceği ifade edildi.

SONRAKİ HABER