Survivor 2025 ne zaman başlayacak?

Survivor 2025 sezonu için başvuruların başladığının duyurulması sonrasında izleyenler yeni sezonunun ne zaman başlayacağını araştırmaya başladı. Survivor 2025 ne zaman başlayacak? İşte detaylar..

Survivor 2025 ne zaman başlayacak?

Türkiye’nin en sık izlediği yarışma programları arasında olan Survivor 2025 sezonu ile ne zaman ekranlara geleceği merak konusu oldu. Survivor zorlu sezonun akabinde final yaptı ve arkasına hemen MasterChef 2024 başladı.

Son günlerde TV8 ekranlarında Survivor 2025 için başvuruların başladığı duyurusu yayınlanmaya başladı. İzleyenler de bunun üzerine Survivor 2025 ne zaman başlıyor sorusuna yanıt aramaya başladı.

SURVİVOR 2024 ŞAMPİYONU

Survivor 2024 All Star sezonunda eski şampiyonlardan Ogeday Girişken bir kere daha Survivor şampiyonu olarak kupayı kaldırmaya hak kazandı. İzleyiciler her yıl Survivor sezonlarını izlemeye devam ediyor. Bazı yarışmacıların yeniden katılması izleyenlerin ilgisini daha da çekerken, Survivor 2025 sezonunun ne zaman başlayacağı merak konusu oldu.

SURVİVOR 2025 SEZONU NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Survivor 2025 sezonunun başlangıç tarihinin Ocak ayında olacağı tahmin ediliyor. Tam tarihin aralık ayında belli olacağı düşünülüyor.

SURVİVOR 2025 SEZONU YARIŞMACILARI KİM?

Survivor yarışması için yayınlanan tanıtımda yine mavi ve kırmızıların olacağı görüldü. Ünlü ve gönüllü kadrosunun çıkarılacağı ifade edildi. Ünlü kadrosu için Adem Kılıççı ve İsmail Balaban’ın kesinleştiği iddia ediliyor. Ancak zaman geçtikçe bu iddianın doğru olup olmadığını tüm Survivor izleyenleri görmüş olacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER