Survivor 2024 şampiyonu kim oldu! Beklenen final gerçekleşti

Aylar süren macera İstanbul'da yapılan final ile son buldu. SMS ile oylamanın olmadığı sezonda yarışmanın kazananı da yarışma yapılarak belirlendi.

Survivor 2024 şampiyonu kim oldu! Beklenen final gerçekleşti

Şimdiye kadar ki Survivor yarışmalarının en özeli bir yıl gerçekleşti. Son yarışmalarda sıkça dile getirilen SMS ile oylamanın yarışmacı emeğini boşa çıkardığı söylemlerinin ardından bu sene performansa dayalı bir eleme sistemi yürürlüğe sokulmuştu.

EŞLEŞMELER BELLİ OLDU

Bu düzenlemenin ardından yarışmacılar eleme oyunu ile adadan gönderilmeye başlandı. 1 Ocak'ta yayınlanmaya başlayan yarışma yaklaşık 6,5 aylık bir sürenin ardından gerçekleşen final ile sona erdi.

Yapılan oyunlar sonunda finale kalan isimler Batuhan, Seda, Nefise ve Ogeday olmuştu. İstanbul'da gerçekleşen finalde son 4 isim birbirleri ile Ogeday-Seda ve Nefise-Batuhan olarak eşleşti.

PERFORMANSA DAYALI İLK KAZANAN

Eşleşmelerin oyununda kazananlar Nefise ve Ogeday oldu. İki ismin şampiyonluk mücadelesi verdiği sezonun son oyununda kazanan isim Ogeday oldu. Ogeday'ın şampiyonluğunun ilan edilmesinin ardından duygusal anlar yaşandı.

Survivor 2024 şampiyonu kim oldu! Beklenen final gerçekleşti

Yarışmacılar ve Ogeday'ın arkadaşları kendisini tebrik etti. Şampiyonluk sonrasında konuşan Ogeday "Beni destekleyen herkese çok teşekkür ediyorum. Böyle zor bir senede, ilk performans senesinde şampiyon oldum. İnanılmaz bir duygu" dedi.

Büyük bir heyecana sahne olan yarışmanın gelecek yıl başında aynı formatla gelmesi bekleniyor. Bu sene ortak bir kanı olarak devam eden performansa dayalı eleme sisteminin sonraki yarışmalarda da geleceği düşünülüyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER