Süleyman Çakır karakteri bu yılda unutulmadı! Oktay Kaynarca'dan mesaj geldi

Kurgusal bir karakter olmasına rağmen vefat tarihinde anılması gelenek haline gelen Süleyman Çakır, bir kez daha gündem oldu. Karakteri canlandıran ünlü oyuncu Oktay Kaynarca dahi paylaşımda bulundu.

Süleyman Çakır karakteri bu yılda unutulmadı! Oktay Kaynarca'dan mesaj geldi

Türk televizyon tarihinin fenomen yapımları arasında gösterilen Kurtlar Vadisi dizisinde yer alan Süleyman Çakır karakteri bu senede anıldı. Bu senede hayranları yine sosyal medya hesapları paylaşarak

ÇAKIR KARAKTERİ BU SENEDE UNUTULMADI

Ünlü oyuncu Oktay Kaynarca tarafından Kurtlar Vadisi dizisi karakterlerinden Süleyman Çakır 20 sene önce bugün dizide hayatını kaybetmişti. Gerçek bir şahıs olmamasına rağmen insanların kendisi ile büyük bir bağ kurduğu Çakır karakteri aradan geçen yıllar boyunca her ölüm tarihinde gündem oldu.

Hayranları karakteri anma olaylarını bir basamak daha ileri taşıyarak lokma bile döktürmüş ve dağıtmıştı. İnsanların bu kadar benimsediği Çakır karakterinin vefatının 20. yılında pek çok paylaşım yapıldı.

OKTAY KAYNARCA: “GÜZEL ADAMDI”

Karakteri canlandıran ünlü oyuncu Oktay Kaynarca'da Süleyman Çakır'ın vefatından dolayı bir paylaşımda bulundu. Kaynarca “Rahmetlinin 20. sene-i devriyesinde Allahtan rahmet, sevenlerine başsağlığı diliyorum. Allah rahmet eylesin, güzel adamdı” diyerek hayranların ilgi ve sevgisine karşılık verdi.

Gıyabında cenaze namazları kılınan, diziden ayrıldığında bazı insanların diziyi izlemeyi bıraktığı Süleyman Çakır karakteri 45 bölüm boyunca dizide yer aldı. Kurtlar Vadisi devamında farklı adlarla, dizi ve film macerasını sürdürdü. İlerleyen yıllarda da hayranların Süleyman Çakır'ı anması bekleniyor.

SONRAKİ HABER